Příspěvky uživatele - 235.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Roubování, 13.3.2019
...neboť očka jsou rovnoměrně po celém obvodu podnože i roubu (nikoli na jedné straně, jak to máte kresleno)... Presne nad týmto som uvažoval, keď som videl ten obrázok.
Kadeřavost - jaký postřik je nejúčinější?, 12.3.2019
Dnes som trocha experimentoval. Po necelých 2 týždňoch od prvého ošetrenia Kuprikolom som dnes použil kombináciu Cuprotonic+zmáčadlo. Nečakám od toho žiadne zázraky, skôr sa spolieham na prvé ošetrenie meďou. Ak by posledné dni nebolo vlhké počasie,... celý příspěvek >
Muchovník jako strom, 11.3.2019
Aj som to tipoval na nejaký druh jarabiny.
Jaký je správný termín řezu peckovin?, 10.3.2019
A prof. Hričovský zase tvrdí, že kôstkoviny režeme v lete, resp. po zbere úrody. Ja osobne režem slivky, marhule a broskyne koncom leta (august, zač. septembra). Na jar robím iba dolaďovací rez, ktorý v prípade marhúľ a sliviek na termíne nejak... celý příspěvek >
Odruda merunky Pinkcot, 10.3.2019
Na Pinkcot spomínam v dobrom, u mňa to bola tiež skorá odroda. Bohužiaľ, odrovnal ho nevhodný podpník.
Broskvoně - každoroční ztráty, 10.3.2019
Veľmi dobrý podpník pre broskyne je mandľa, resp. GF677 (broskynomandľa), hlavne na pôdach s vyšším obsahom vápnika. Na semenáči by som broskyňu nechcel.
Rozkvétání 2019, 10.3.2019
Nie je to náhodou tá údajne veľmi vydarená talianska odroda? Na fóre tu už o nej tuším bola krátka zmienka.
Velikost meruňky, 8.3.2019
Pekný stromček, škoda by ho bolo znásilňovať a znižovať mu kmeň, keď má pekný základ budúcich kostrových konárov. Ja by som bol však v reze ešte radikálnejší a všetky bočné vetvičky by som skrátil na 3-4 očká na vonkajší púčik. Pri povýsadbovom reze... celý příspěvek >
Muchovník jako strom, 8.3.2019 Obsahuje fotku
Ja mám posadený stromčekový muchovník, je to muchovník Lamarkov (Amelanchier Lamarckii) bez bližšej špecifikácie odrody, zrejme semenáč. Odkedy som ho kúpil, tak odvtedy som stromčekový muchovník v predaji už nevidel, vždy iba kríčky. K... celý příspěvek >
Jakou dát zeminu do skleníku?, 6.3.2019
Zelené hnojenie je dobrý nápad. Naplánujte si zber úrody na začiatok septembra a následne posaďte nejaký mix rastlín určených na zelené hnojenie. Napr. vhodná kombinácia by bola repka, horčica, hrach a možno trocha lucerky. Horčica dobre prevzdušňuje... celý příspěvek >
Rouby 2019, 5.3.2019
Marhule som vrúbľoval koncom minulého týždňa, tento týždeň som začal vrúbľovať slivky.
Skleník ze skla nebo polykarbonátu?, 4.3.2019
Mám podobný skleník, no s tým, že by sa rozchádzal, som sa zatiaľ nestretol. Ak to tak je, skôr je to problém konštrukcie než polykarbonátových výplní. Obávam sa, že väčšia hrúbka to nevyrieši, ak nebude doriešená stabilita konštrukcie.
Velikost meruňky, 4.3.2019
Názvy štvrťmneň, polokmeň, vysokokmeň nehovoria nič o celkovej veľkosti stromu, je v nich zohľadnená iba výška kmeňa. Teoreticky aj švrťkmeň môže mať objemovo rovnako veľkú korunu ako vysokokmeň. Ďalším faktorom je podpník. Ten určuje silu rastu... celý příspěvek >
Jaký vybrat skleník?, 4.3.2019
V čom je sklo bezpečnejšie ako polykarbonát?
Neudržovaná réva vinná, 3.3.2019
Ufff, to je divočina. V prvom rade si treba uvedomiť, čo z toho chcete vytvarovať. Nevidím tam žiadnu oporu okrem drevených kolíkov. Neviem či to bol zámer alebo je to len núdzové rešenie, aby sa neváľal po zemi. Vinič je liana, musí sa po niečom... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika