|
Příspěvky uživatele - 215.110
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kech Psar (Oktoberskaja), 26.10.2021 Neuvěřitelné... Jak chutnají? Hodí se do kvasu? Děkuju za info. |  | Jak správně pěstovat zelí?, 16.9.2019 Souhlsim s prispevkem. Mam oblouky z hlinikove kulatiny. Vyska v oblouku 1 m, hloubka do zeme 25 cm. Oblouky davam do vzdalenosti 1 m od sebe.
Pestuji Kamenou Glowu a Pourovo pozdni cervene. Absolutne bez chemie.
Priprava pudy: 1. trat, do... celý příspěvek > |  |
|  | Co Vaše réva 2018?, 4.3.2019 Zdravím, před 3mi roky jsem si koupil révu Tereza a u jiného prodejce zase Teréz, letos se snad dočkám prvních hroznů, nemá někdo tyto druhy? Jde mi o to jestli to nejsou stejné, nemá někdo zkušenost, děkuji za reakce, Karel. |  | Lze roubovat višeň na třešeň?, 3.3.2019 Zdravím, tak je možná chyba, že jsi to nevyzkoušel, kdo hodně čte tak se sice hodně dozví ale kdo neví tak zkusí a je mile překvapen jako já...
Mám na zahradě jen 10 stromlů a rád bych měl více druhů, třešni mám jen jednu, nyní je asi 10ti letá,... celý příspěvek > |  | Přesazování jabloní, 26.2.2019 Ivan Hlavatý, tak já si přesně rok zasazení nepamatuji, jen odhaduji, ale o moc to rozdílné nebude, u nás je totiž skoro vrchovina(Zruč nad Sázavou)a to co vyroste jinde za rok, u nás trvá dva.Z tohoto důvodu také opouštím tyto podnože MM-106, dříve... celý příspěvek > |  | Přesazování jabloní, 26.2.2019  Zdravím, tak já jsem včera musel vyřešit přesazení většího stromku, tak 3 metrového na podnoži MM-106 stáří asi 8 let, Topaz... Bylo tam několik kořenů kolem 2 cm které jsem tedy přesekl, zarovnal a zapravil voskem, jinak spíš drobnější kořeny,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|