Příspěvky uživatele - 144.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co to je za ovoce?, 25.8.2018
Dobrý den. Toto jsou plody dřeviny rodu Chaenomeles, čili kdoulovec. Letorosty jsou ale zastřižené, takže není poznat původní celková výška a přesně určit. U nás se pěstuje několik druhů, lišící se právě hlavně výškou. Sám mám před domem kdoulovec... celý příspěvek >
Sběr švestek, 22.8.2018
Dobrý den. Jen napíšu, jak to dělám já. První posbírám napadané plody pod stromem. Na to mám v dřevěné tyčce asi po smetáku zaražené 2 železné asi původně svařovací elektrody. Dokážu napíchnout i 5 plodů naráz a pak jednoduchým pohybem je shrnu do... celý příspěvek >
Zelená renklóda?, 21.8.2018
Dobrý den pane doktore.Podle mého je to Zelená renkloda. Když porovnám velikost listí a plodů, tak na fotce je to zvětšené. Takto vybarvené plody mám z poloviny úrody na svém stromě, co letos prvně zaplodil. Sypu to do kvasu a včera jsem začal sušit... celý příspěvek >
Nejde nastartovat benzínový fukar, 14.8.2018
Původní dotaz je starý 5 roků, kdopak v té době vyráběl aku fukar?
Zprovoznění a start rotavátoru ZVL DHA008 s karburátorem Jikov, 13.8.2018
Dobrý den. Věc názoru. To mazání mně poradil známý, který celý život opravoval motorové pily a taky byl dlouholetým závodníkem na motorkách. Ještě stále má dvoutakt veterána a jezdil na něm ty veteránské závody. A mazal přesně tak, jak jsem uvedl.... celý příspěvek >
Ptačí zob - jak moc radikálně ostříhat, aby byl hustý, 10.8.2018
Dobrý den. Letos už ho nechte tak aby v tomto počasí vyzrál a na jaře příští rok ho celý seřežte klidně na výšku 20cm. Spolehlivě obrazí. Za sebe napíšu, že nějak nechápu ty oblázky pod ním. Pokud zhoustne, tak je vůbec neuvidíte. Stanislaw
Ako zachranit orech otraveny herbicidom?, 10.8.2018
Dobrý den. A teď ještě v rámci objektivity napište, jak daleko je tak obrovský strom od plotů sousedů. Toto bych rozhodně nechtěl mít někde blízko u sousedů za svým plotem. Stanislaw
Zprovoznění a start rotavátoru ZVL DHA008 s karburátorem Jikov, 7.8.2018
Dobrý den. Zkuste najít někoho, kdo se baví malýma motorkama Babeta a pod. Ten motor je stejný. Ten karburátor je snad ten nejjednoduší, co se vyráběl. Mám na podobné mašince úplně stejný. Pozval jsem pána, co se živí opravama motorových pil.... celý příspěvek >
Vypadá jako hledík, 1.8.2018
Šmankote, to je zase poučování, to se jen tak nevidí. No, asi bylo potřeba něco napsat, že jo. Ale že to bude takováto zoufalost?  Stanislaw
Fayette, 29.7.2018
Tak trochu podobně to dnes vypadalo tady, akorát jsem nic neprodával, ale šupnul to do kvasu a teď počkám jak budou ušlechtilé kvasinky pracovat. Stanislaw
Povolení na odběr vody z řeky, 28.7.2018
Dobrý den, žádal tady někdo o povolení na odběr vody z řeky? Zajímalo by mě co to obnáší... čerpání by bylo benzinovým čerpadlem. Lokalita Olomoucký kraj Děkuji
Vypadá jako hledík, 28.7.2018
Dobrý den. Ten tvar květu a trochu i barva je jak oměj šalamounek, nebo něco kolem něj, ale jen tak kapánek hádám. Stanislaw
Určení stromu, 24.7.2018
Dobrý den pane Otakare. Toto bude Sophora japonica, čili jerlín japonský. Kvete takto pozdě a v některých letech na něm i uzrají plody ve formě lusků a mívá i klíčivá semena. Jsou to nádherné stromy. Stanislaw
Prosím o radu - nevím co je to za rostlinu, 21.7.2018
Líčidlo jedlé.
Ihličnatá hádanka, 6.7.2018
Cedr pane, jen cedr.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika