|
Kohoutek na vodu, 24.6.2020 nasadte si tam brectan pripadne umelou dekoraci vyber je dost velky |
 |
Jak renovovat nože u elektr. verkutátoru UV 32 EV- 32 cm, 27.3.2020 nechapu proc delat neco slozite kdyz to jde jednoduse cela sada nahradnich nozu je bezne v prodeji staci jen zadat do vyhledavace |
 |
|
 |
Vřící voda v čerpadle, 29.1.2020 pokud si na to troufate a mate vybaveni tak cerpadlo rozebrat mozna se da jeste zachranit kdyz ho date do opravy tak s nejvetsi pravdepodobnosti ho vymeni za nove zjistit pricinu proc nesalo vodu ucpane sani, zamrzla saci trubka.utrzene vrtulky cizi... celý příspěvek > |
 |
Směr broušení řetězu bruskou, 20.11.2019 smer brouseni je jednou dovnitr a jednou ven takze se smer ani jinak resit neda u pilniku je to jasne tam by ani smer dovnitr nesel pouzit |
 |
Jak ochránit skleník před slimáky, 9.7.2019 slimaci pokud je chcete jen odradit a ne zabijet se daji usmernit i elektrikou po obvodu skleniku natahnout slaby dratek dva nad sebou asi 1 cm od sebe nesmi se dotykat ja jsem je dal na prkenko a prichytil sesivackou a pipojit trafo napr. jiz... celý příspěvek > |
 |
Zahradni traktor po otoceni klicku neni naznak nastartovani, 19.6.2019 Zase jeden pan chytrý, ktrerý hned ví že neuzvírá benzín. Pane tohle je 4takt a ne stará kývačka tak neplácejte nesmysly. |
 |
Zapalovací cívka - je to možné?, 6.6.2019 take se mi stalo u pily ze svicka nedavala jiskru nekolikrat jsem vyndaval a menil svicku a nakonec jsem zjistit ze pokazde jsem malo nasunul fajfku na svicku ono to vypadalo ze uz je nadoraz ale nebyla mozna mate take podobnou banalitu |
 |
Piliny a dřevěný odpad, 13.2.2019 Pište bud slovensky a nebo česky neznám borievky ani birievky znám jen česky borůvky a nebo slovensky čučoriedky
|
 |
Bambus jako krmivo, 3.12.2018 jedna se druh farbesia rufa dorusta do vysky asi 3 m a kozlik ho primo miluje kdyz se mu predlozi cely stvol tak na kminku necha jen ty silne vetvicky listy i ty starsi vcetne slabych vetvicek dokonale okouse podotykam ze netrpi hladem ma volny pohyb... celý příspěvek > |
 |
Bambus jako krmivo, 3.12.2018 mame bambus na zahrade a kdyz se k nemu dostane nas kamerunsky kozlik tak ho od nej nemuzeme dostat tak mu chutna a kdyz prijdou deti tak hned jdou nastrihat bambus a Mateje s nim krmi a to ma stale k dispozici vojteskove seno |
 |
|
 |
Kapajici benzin, 6.8.2018 netesnici plovakovy ventil nebo deravy plovak |
 |
Motorový postřikovač Hecht 459 - praktické zkušenosti, 15.2.2018 strikal jsem s nim smrky a maximalni vyska odhadem kam to dostriklo bylo asi 6 m |
 |