|
Co připevnit na plot - ochrana proti vzrostlé trávě od souseda?, 19.7.2017 To jste dost trefil. Jsou horsi veci. Mam dva sousedy a jeden z nich pred casem na delsi dobu, skoro 5 let odcestoval. Dum pronajal neuveritelnym individuim. Nesekana trava bylo to nejmensi. Celonocni parby, skakani do bazenu, sex na zahrade... celý příspěvek > |
 |
Vybírám novou rotační sekačku, 18.7.2017 Ta prevodka na ose vypada jako v tom alku. Kolecko vypada jako kovove, ale plechova je jen plocha stycna s remenem. Podle mne to bylo nedomazane z fabriky, proto se pretrh remen a nasledne to odneslo kolecko. |
 |
|
 |
Vybírám novou rotační sekačku, 18.7.2017  neni zac ja se taky rozhlizim po jiny, az se zase vyteli pohon na alku, tak ho vyradim a koupim neco jinyho. Ted to jeste opravim.
Ten pohon se vytelil protoze je to narychlo sestaveny, nedomazany lozisko vyhralo!!! plastovou!!! remenici. Ten... celý příspěvek > |
 |
Vybírám novou rotační sekačku, 18.7.2017 Mam dve sekacky k sekani a nevidim duvod je neporovnavat. Krome rady vybirat podle ceny jste nic neporadil.
Honda + dlouha zivotnost, odolnost, vykon (ma vykonnejsi motor), pri praci moznost behu na... celý příspěvek > |
 |
Zivý plot - bobkovišeň versus Thuje Smaragd?, 18.7.2017  Asi pred 6 rokama jsme si koupili betonovy gril. Ten je ale zezadu osklivy a potrebovali jsme ho zakryt. Bobkovisen byla skoro jasna volba. Fotka je porizena od jihu, z druhe strany je zidka z betonovych violek. Takze stinu minimum. Jeste jsem ji... celý příspěvek > |
 |
Vybírám novou rotační sekačku, 18.7.2017 Kdyby vam nevadilo se v tom vrtat, tak to ALKO zase uplne blby neni. Ten zadni kryt stojo petikilo, je to asi 2 h prace a domecek loziska je za tisic nebo cela prevodka za 2000. Zadni osa se musi sundat u obojiho. Oproti tomu sberny kos, ktery uz mam... celý příspěvek > |
 |
Vybírám novou rotační sekačku, 18.7.2017 Ja mam 13 let sekacku honda, model nevim, dost velkou, stala pres 30K. Po roce se mi zdala otrava chodit za ni po zahrade tak jsem koupil traktor (taky H.) Pak jsem potreboval sekacku na druhej barak, tak jsem koupil ALKO. Moc pekne seka, i nasava,... celý příspěvek > |
 |
Solinátor - nízka hladina soli, 27.6.2017  Vidim, ale nedosahnu. Jsou uzavrene. V navodu je kyselina tak to delam kyselinou. Ty usazeniny se v ni rozpusti do mrte behem par minut |
 |
Solinátor - nízka hladina soli, 26.6.2017 Ja mam od vyrobce 150 kilo na 35M3, to je vice nez 4,2 kg na kubik. Sul jsem sypal do skimeru, takze to asi chce vzit lux a protahnout dno bazenu filtraci. Tech 150 kilo bylo na salinatoru hranicni, po roce jsem jeste 25 kilo pridal, taky se nejaka... celý příspěvek > |
 |
Ukaz svoji sekacku (zespodu), 14.6.2017  Sekacka (ALKO) mi zacala nechavat prouzek odhozene travy po prave strane. Tak jsem ji podrobil analyze a zjistil, ze problem je v plastu, který odvádí trávu do kose. Ten cipek se proste odchlipl od klobouku a dalsi a dalsi bordel se pod nim nanasel... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Růže - královna květin?, 13.6.2017  My nejsem zadny zahradnici, normalka hnojime vetsinou na jare tim co slepickam upadne ze zadele a dostatek vlahy zajistuje hadice s dirkama pod krajem okapoveho chodnicku. Denne to necham tak 2 hodky kapat.
Nevite nekdo co mam udelat s gladiolama... celý příspěvek > |
 |
Růže - královna květin?, 13.6.2017  Dik, taky se mi to libi. Voni to neskutecne, hlavne ta ruzova. Jeste pridam jednu starsi fotku. Umite si predstavit co v tom po ranu delaji cmelaci a jiny hmyz? |
 |
Růže - královna květin?, 13.6.2017  A z druhe strany |
 |
Růže - královna květin?, 13.6.2017  My mame popinavky v oknech misto pelargonii. |
 |
Bezin s primesi bio, 11.6.2017 Verva 100 je bez lihu. K dostani u Benziny. Davam to do vseho od pily pres sekacky 4 kolku i do aut. |
 |