|
Příspěvky uživatele - 121.81
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Klíčení jablka ze semene, 7.12.2019 Dobrý den,
Chci se zeptat, proč se odstraňují na vybraném opylovaném květu tyčinky, když se všude píše, že jabloň je cizosprašná? A budou po opylení v jednom plodu všechna semena a semenáčky z nich vyrostlé geneticky totožné, se stejnou... celý příspěvek > |  | Je to lebelovo jablko?, 31.8.2019 Tady je pár odkazů na jablka Jakob Lebel:
Wikipedia
Kreisverband Bamberg für Gartenbau und Landespflege
BUND-Lemgo Obstsortendatenbank
Snad vám to pomůže, já jsem ho nikdy neviděl, Petr Vondráček.
|  |
|  | Stratifikace peckovin, 9.4.2019 Včera jsem si také všiml, jak se pecky, co jsem zasadil loni na jaře, přeležely a vyklíčily až letos pěkně v řádcích. Pravděpodobně díky loňskému suchému a teplému roku. Sadil jsem pecky ze zelené ryngle a z červenolistého myrobalánu. A z něho jsou... celý příspěvek > |  | Nové odrody jabloni, 27.12.2018 Tady jsou nějaké další informace o novinkách, o kterých psal pan Hlavatý, ze zdroje: http://eagri.cz/public/web/file/591639/_42018.pdf
Antopa je zimní odrůda. Vzrůstnost středně bujná, typ rozvětvený, habitus svěšený. Převládající barva květu v... celý příspěvek > |  | Odhad odrůd ze starého sadu, 29.10.2018 Možná Košíkové (Panské). Máme podobné na sadě, ale letos více zbarvené až do sytě hnědočervené jako na vaší fotce č.2.
Petr Vondráček
|  | Staré odrůdy, 1.10.2018 Každá odrůda ať stará nebo nová má své plusy či mínusy a je nutné to respektovat. Ze starých máme na zahradě grabštajn, croncelské, zelenožlutou neznámou a albrechtovo, jsou to staré stromy po pradědovi. Některé jsou výborné k zakousnutí rovnou, jiné... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|