Příspěvky uživatele - 250.122

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sklizeň rajčat a paprik - 2018, 31.7.2018
Dik. Je to jizni stena okachlikovaneho domku. Odrudu neznam, vzdycky si koupim neco co se mi libi v lidlu a to pomnozim. Vychazim z toho ze by to mohla byt odolna a nosna odruda. Nejsem uplne zapaleny zahradnik jenom mi ty rajcata proste... celý příspěvek >
Švestkové víno, 31.7.2018 Obsahuje fotku
Poprve delam vino z blum a vypada to zatim zajimave. Dosladil jsem blumy cca na 25 stupnu. Minule pondeli zacal proces a zda ze v patek to bude k piti. Docela mi prekvapilo, co stavy to pustilo, na zacatku byly rozmixovane blumy a ted je to hnedle... celý příspěvek >
Chybějící konce révy, 31.7.2018 Obsahuje fotku
Mam ukrajinskou plevelnou revu. Letorost po odplozeni na konci zaschne a tim donuti vino dalsi rok vyhnat dalsi plodne letorosty. Z teto jedne rostliny sklidim kolem 70 kg sladkych hroznu, prevazne z toho vyrabime vino, ale puvodne to mel byt zivy... celý příspěvek >
Sklizeň rajčat a paprik - 2018, 30.7.2018 Obsahuje fotku
Letos se zadarilo, rostliny prerostly okap a je to jak bezedny sklad
Nejspíš plíseň narajčatech - postříkat nebo zlikvidovat?, 7.7.2018
Nechci byt osklivy ale na plisen plati dve veci. Fyzika nebo chemie. Ja davam prednost te prvni.
Vyštipování rajčat, 27.6.2018 Obsahuje fotku
O diky, jsem cekal spis nejakou kritiku. Jsem na vychodnim okraji Prahy, tedy spis za Prahou nez v Praze. Vtipne je ze nikdy nevim co vyroste. Treba tenhle vijan letos vidim poprve. Na obrazku je videt ze se fazoch odlomil, ale nic se nedeje, rana se... celý příspěvek >
Vyštipování rajčat, 27.6.2018 Obsahuje fotku
Ja se do toho odbornikum nechci plest, nicmene zadnou chemii na zahrade nepouzivam a rajcata mi napada plisen pravidelne az na konci zari. Rajcata pestuji na jizni zdi v jedne rade 40 cm od sebe, nekompromisne orezu vsecko pod prvnim vijanem a se... celý příspěvek >
Dehtování, 5.6.2018
No a to zavreni spodnich dvirek je co? Tomu se rika REGULACE TAHU. Pokud jsou dolni dvirka otevrena, tak si ohen bere vice vzduchu nez je komin schopen pojmout. Pokud se uzavrou, omezi se privod vzduchu a komin staci zplodiny odvest a kour... celý příspěvek >
Růže - královna květin?, 3.6.2018 Obsahuje fotku
Se zase ty ruze rozjely, letos tedy o dost driv, je to radost je to omamna vune
Vhodný strom pro stín do terasy, 23.5.2018 Obsahuje fotku
Ono to mozna jde, ale je to beh na dlouhou trat. Tomuhle stromku je tak 3-4 roky a diky spodnimu odstrihavani se postupne zvysuje
Vosy a sršni na hrušních, 21.5.2018
Ja se pripojim s dotazem, me vosy kazdorocne poskozuji plody hrusek, merunek i broskvi, nakoupil jsem na ebay pasticky. Co mam do nich dat, pivo, limonadu?
Dehtování, 18.5.2018
Mam dojem ze je pro vas tezke pochopit nebo nechcete chapat, ze jsem v tom nazoru s vami zajedno.
Dehtování, 18.5.2018
Clovek by si mel stat za svym nazorem nebo se ke zmene priznat. Tedy kdyz pan Vyslouzil jednou tvrdi ze by byl dobry tah, tezko pochopit, proc v dalsim prispevku tehoz vlakna tvrdi ze tah neni treba. Ja se pokousim na vsem hledat logiku. Tady je to... celý příspěvek >
Dehtování, 18.5.2018
To byste mel vysvetlit, jaky smysl ma vase rada z 14.5.2018 8:02 Zkusil bych rozšířit a prodloužit komín. Vím, že jsou udírny i bez komínu, ale někdy zlepšení tahu ponmůže.
Jak bojovat proti plísním bez chemie?, 17.5.2018
mel jsem na mysli mimo veskere chemie. Chemicky rajsky si muzu koupit v lidlu
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika