|
Příspěvky uživatele - 2.11
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Okurky pěstované v lodžii, 1.2.2020 Chtěli bychom pěstovat okurky v lodžii a koupili jsme "Okurku nakladačku hrubosrstou-Altaj F1",jak dlouho semena klíčí, abych mohl rostlinky dát na lodžii po "zmrzlých mužích",Lodžie je na jižní stranu nadmořská výška 535 m.Máme nachystaný špalír a... celý příspěvek > |  | Cuketa na špalíru, 8.5.2019 Děkuji za rady, stále se učím. |  |
|  | Cuketa na špalíru, 5.5.2019  Myslíte, že bychom mohli pěstovat cuketu na balkoně na špalíru?Loni jsme na něm(150x45 cm)měli okurky a urodili se.Balkón je na jižní stranu, slunce svítí od 7 do 15 hodinyCuketa je balkonová žlutá s Hornbachu.Děkuji za názor(fotka špalíru s... celý příspěvek > |  | Bezejmenný kaktus?, 28.11.2018 Máte pravdu, už mám nové brýle na blízko a opravdu květy jsou přilepené a hned jdu psát do obchodu, že za odměnu si u nich příště nic z rostlin ani hnojivo nekoupím (Globus Opava).
Zase jsem chytřejší děkuji za odpovědi. |  | Bezejmenný kaktus?, 26.11.2018  Další kaktus do sbírky, ale tohle asi není mamilárie?Poradíte prosím moc děkuji. |  | Poznáte tento kaktus?, 11.10.2018 Děkuji, ale před focením jsem je zalil protože byly koupeny a v obchodě říkali, že je tam mají asi měsíc a nikdy nezalili.Nědko radí na zimu vyndat z hlíny a dát do suchých novin a polužit do papírové krabice a do chladu asi 10°C. Ladislav |  | Poznáte tento kaktus?, 10.10.2018  Poznáte tento kaktus?Děkuji až budu zkušený kaktusář, rád poradím dalším, ještě se stále učím. |  | Název kaktusu, 14.9.2018 Moc děkuji za odpověďi Václav |  | Název kaktusu, 14.9.2018  Prosím o pomoc zda poznáte tento kaktus, předem děkuji
Václav |  | Úvěr na koupi chaty, 27.8.2017 Chtěli bychom si s manželkou koupit zděnou chatu 2+kk se zahradou, ale musíme si vzít na koupi úvěr jde asi o 300000 kč.spláceli bychom asi 7 let.Myslíte, že je to investice do bydlení nebo je to rozmařilost?Pochopitelně máme kde bydlet-panelák... celý příspěvek > |  |
|  | Křovinořezy HECHT vs. VeGA, 11.6.2017 Dobrý den, mám novou zahradu cca 500 m2, ovocné stromky a keře, drobné zahrad. stavby. Ke kosení zbývá asi 400 m2, mírný svah, dost obžínání, proto jsem se rozhodl pro křovinořez. Prodejna a servis se zahrad. technikou je 5 km vzdálená. Produkty... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|