Příspěvky uživatele - 236.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jablon Empire, 26.11.2017
Aplikaci podobných látek považuji za nebezpečnou - hlavně z tržně společenského hlediska. V konzumentech to totiž vychová pocit, že tak mají vypadat správná zdravá jablka.  Podobně jako plody ze supermarketu vychovaly naši populaci k vkusu, že... celý příspěvek >
Hrušeň písečná, 25.11.2017
Nemyslím si, že se strom aklimatizuje, ani když bu dáme bůhvíkolik času. Golden Delicious jsem aklimatizoval přes 30 let a bylo to houby platné.    Asijské hrušky obecně jsou dobré zpestření (1 větev stačí), neměly by však zabírat místo... celý příspěvek >
Muchovník, 24.11.2017
Smůla je, že kosům je úplně jedno, kterou odrůdu ozobají. Muchovníky si oblíbili velmi rychle.
Zahradnictví zoja, 19.11.2017
S děkovným dopisem je to hodně relativní. Já bych prodejci za chybně zaslaný stromek rozhodně neděkoval. Co kdybyste tu žlutoplodou odrůdu už měl z dřívějška? Co kdybyste ji neukazoval tady na fóru a místo toho všechny kolem... celý příspěvek >
Zahradnictví Na Zázvorce (Tatobity), 17.11.2017
Já jsem zavoskované korunky taky neviděl. Ale při výsadbě broskvoní se uvádí, že na podzim vysazeným sazenicím hrozí jejich vyschnutí,  neboť neumějí dobře využít podzimní a zimní vláhu. Ty by mohlo zavoskování do jisté míry chránit před... celý příspěvek >
Jakou odrůdu jste vysadili nebo naroubovali?, 17.11.2017
Myslím, že všechny zmiňované odrůdy (Cox, Baláhova or., Desert) jsou typicky samozásobitelské odrůdy s problematickým tržním významem. Coxovka a Bláhova svými nepříliš atraktivními plody, Desert pak krátkou dobou konzumní zralosti. Malopěstitel si... celý příspěvek >
Sparjon, 17.11.2017
Bohužel mnoho nezůstalo. Chuť Spartana je velmi dobrá, nezapře rodinu MacIntosh. Sparjon těží z názvu - je to dítě slavných rodičů. Kdyby se jednalo o nějaké neznámé křížení, málokdo by se o něm zmínil a málokdo by ho měl. Já v chuti Sparjonu necítím... celý příspěvek >
Česnek 2017/2018, 13.11.2017
Sázím pravidelně na své narozeniny (3.11.) a ještě se nestalo, že by vylezl dřív a úroda je vždy slušná, sázím 80 stroužků, což nám v pohodě stačí, takže ani hnusné počasí není nijaká tragédie
Delor, 12.11.2017
Letos lze o Deloru napsat přesně totéž co v roce 2014. Navíc velký rozdíl v napadení strupovitostí (v neprospěch Rubínu).
Hrušeň Clappova, 11.11.2017
Nemůžete vyčítat prodejci, že Vám doporučí odrůdu, kterou zrovna prodává. Představte si, že byste si zašla do autosalonu Škoda a ptala se prodejce, jestli není lepší si koupit Hyundai.    Druhá věc je, že v zahradnictví - na rozdíl od... celý příspěvek >
Koňský hnůj?, 10.11.2017
Opravdu jsou dvě možnosti: Jedna je dávat hnůj na kompost a pottom ho dávat k rostlinám. Druhá možnost je, při podzimní přípravě půdy dávat hnůj přímo na pole Jsou tři možnosti: 1. Dávat mrvu od zvířat na kompost 2. Dávat mrvu od zvířat... celý příspěvek >
Hruškový kvas, konec kvašení, 10.11.2017
Když to na povrchu bublá, je to v pořádku. Nerozumím těm 3 dg cukru, tu špetku vůbec počítáte? Kvas už dál neřeďte, hustý je jen na povrchu, dole je šťáva.
Delikates, 10.11.2017
Krom zmíněné velikosti bych u Diadému vyzdvihl odolnost ke strupovitosti Strupovitostí běžně netrpí ani Lotos
Delikates, 10.11.2017
Lotos je dobrý, u nás víc sladkokyselý. Velmi se mu podobá vzhledem a trochu i chutí velmi plodný Diadém,.
Traveni hlodavcu, 10.11.2017
Kočky, jako každý živý tvor, umírají. Nic příjemného. Je lepší se ubezpečit, že za to může otrávená myš, než žít s pochybami, že jsem se na smrti podepsal jako majitel. 
Další diskuze:  96979899100>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika