Příspěvky uživatele - 236.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kvitnú jablone, 19.4.2018
Jabloně mají u nás sotva zelené poupě, hrušně bílá poupata. Kvetou první třešně a slivoně - Katinka, Tipala, myrobalány, broskvoně. Otázka, co ukáží zmrzlíci.
Pravokořenné stromy, 19.4.2018
nejlepsi je, neplest se prirode do prace a nechat ji at se sama postara Svatá pravda. Ovšem přestala platit asi před 2000 lety. O nakrmení 7 miliard se bohužel sama příroda již postarat nedovede.
Řez broskvoně, 18.4.2018
Mám obavu, aby mi s probírkou opět nepomohl jarní mrazík. Nechává nekonečné odstupy mezi plůdky...
Už roubovat?, 18.4.2018 Obsahuje fotku
Taky možný, i když ne úplně sofistikovaný způsob uskladnění roubů je nechat rouby ležet pod ostříhaným stromkem. 
Mulčování ovocných stromů, 15.4.2018
Jak moc je vhodná, nevím, já ji používám. Stromkům to nevadí, ale hrabošům, bohužel, svědčí.
Elena, 15.4.2018
Zajímavé. U mě Elena roste taky středně,  plodí silně, ale plody nedozrají do sladka. Taky ji postupně přeroubovávám. U Dolanky bych se obával PPV.
Co je to za brouka?, 14.4.2018 Obsahuje fotku
Ty na obrázku dobře nerozeznám.Měďák měří 3 cm (největší krasec v Česku) má hrubou kresbu, jakoby vytepanou z  (kupodivu) mědi.
Rozkvétání slivoní, 13.4.2018
Není na trnku ještě brzy? Vypadá to spíš jako myrobalány.
500 m.n.m - jaké jabloně vysadit?, 13.4.2018
Pozdní švestky v horších polohách nedozrávají, ale u jabloní je to jinak. Existuje spousta zimních trvanlivých odrůd vhodných pro studené vyšší polohy. Dozrát stihnou v pohodě, vyšší poloha jim navíc prodlouží skladovatelnost. Pouze je třeba se... celý příspěvek >
Co je to za brouka?, 13.4.2018
Mimmo, na obrázku máte krasce, ale měďák to není. Možná hnědý, olšový, přesně nevím. Měďák je větší.
Povýsadbový řez velkoplodých myrobalánů, 13.4.2018
Obilnaja - stejně jako většina myrobalánů - rodí jak blázen, ale roste jen středně. Řez je nutný, jinak budou plody stále menší a růst se pomalu zastaví.    Zorka mě zklamala na celé čáře. Jednak vyžaduje důslednou a detailní probírku... celý příspěvek >
IBC kontejner na vodu na zahradě, 13.4.2018
To je zbytečná debata. Je jasné, že IBC mají své výhody (tvar, objem, skladnost, aj). Mně se ale víc líbí nabrat vodu konví zhora, proto mám ke čtyřem IBC propojený ještě jeden sud na nabírání. Někomu vyhovuje víc to, jinému ono.
Polokmen ze čtvrtkmenu, 13.4.2018
Je to dobrý. Už 7 příspěvků na dané téma a vlastně nikdo nic pořádně neví. Taky nerozumím pojmu hlavní větev.
IBC kontejner na vodu na zahradě, 11.4.2018
Za tu cenu se daly sehnat IBC z černého plastu. Lepší jsou asi proto, že do málokterého kovového sudu se vejde 1000 litrů.  Na druhé straně ze sudů se líp nabírá konví. Já to řeším tak, že IBC mám propojený s jedním plastovým sudem, ze kterého... celý příspěvek >
Moniliový úžeh a hniloba peckovin 2018, 11.4.2018
Já bych stříknul. Možná se probudí ještě dalších ěšé pupenů.
Další diskuze:  8182838485>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika