|
Příspěvky uživatele - 141.24
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou hrušeň do písku a horka?, 15.10.2018 Doporučuji osobní nákup ve Spomyšli, s kvalitou a následným růstem tam koupených stromků jsem velmi spokojen. Naopak v Uherském Ostrohu jsem nakupoval desítky stromků (přes e-shop), a spokojen rozhodně nejsem. Mnohé stromky moc nerostly a mám tu i... celý příspěvek > |  | Stříhat či ponechat nově zasazené stromky hrušní, 15.10.2018 Řekl bych, že máte 2 fotky toho samého stromku vyfoceného ze 2 stran...
Já bych vše ostříhal a nechal jen terminál zakrácený ve výšce, pod kterou chcete mít kosterní větve spodního patra. |  |
|  | Lze nyní zasáhnout řezem - Stanley a Lepotica?, 13.7.2014 Ano, nyní (ve vegetaci) je správné řezat peckoviny. Pokud je úroda, může se řez provést při/po sklizni.
Konkretní provedení je třeba provést se znalostí zásad řezu, proto doporučuji opatřit si příručku, kde se řez popisuje, nebo využít souseda -... celý příspěvek > |  |
|
|
|