Příspěvky uživatele - 148.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sousedův břečťan, 29.8.2018
Požádat ho, jestli si to můžete ostříhat z jeho pozemku.
Živý plot Blýskavka Robin Red, 29.8.2018
Onehdá byl nějaký dotaz na živý plot v Receptáři, pravděpodobně nějaké opakování.  Nechci šahat panu Větvičkovi do svědomí, řešila se tam hlohyně a podle mne byla na fotce právě blýskavka a něco ve smyslu, že vůbec neroste a spíš hyne. Možná to... celý příspěvek >
Zmena farby tuje, 25.8.2018
Mám sice velkou zahradu, ale i dva velké psy. I když rozptyl očůrávání je tedy velký, přeci jen si většinou vybírají tatáž místa. Ani na jedné rostlině, ať to byla thuje, borovice, buxusy, či ostatní listnáče se to nepodepsalo. Musel by snad opravdu... celý příspěvek >
Proč mi nechytají víčka?, 24.8.2018
Já nezavařuju, ale máma letos vzteky bez sebe, nová víčka-stejný problém, jsou velká!
Špendlíky, 24.8.2018
Ano, normální český, spíše tedy moravský, slovenský špendlík. Žádná mirabela, ani špendlík katalonský a nevím jakový. Prostě špendlík Odkud z vinohradu?
Špendlíky, 24.8.2018
Ano, normální český, spíše tedy moravský špendlík. Žádná mirabela, ani špendlík katalonský a nevím jakový. Prostě špendlík
Co je to za rostlinu, plevel?, 23.8.2018
Ta výmladky či semenáče, bych nastříkala, či jen vrcholky natřela štětečkem Garlonem. Radši neředěným. Praktikuju to na semenáče svíd, hlohů a jasanů, kterých mám neustále plnou zahradu... vzhledem k její dispozici.
Pes špatně čůrá, 21.8.2018
No, tipla bych, že chudák v tomto vedru už ani nemá co čůrat, jen se mi nezdá to kňučení. Odchytit ranní moč a vzít pejsu na veterinu. Poslední dobou se nějak i u psů rozjely záněty močových cest. Já to řešila na jaře u starého psa. Ten na to pro... celý příspěvek >
Jed Akátu, 20.8.2018
Co znamená: nemůžu na to stoupnout? Pokud je tam zalomený trn, při došlapu to píchá dál. Pokud vás to,,jen bolí", protože je to prostě píchlé a oteklé, tak to přejde, jen to někdy trvá dýl. V této fázi bych na to nedávala nic a nechala to zahnisat.... celý příspěvek >
Navozená ornice, 19.8.2018
Nějaké zkušenosti s pozemkem kolem novostavby mám a proto doporučuju: vydržte. Rozhodně po půdě nejezděte už žádným bagrem apod, nebo vám tam neporoste ani ta blbá tráva. Nechat na podzim přeorat pluhy, nějaké ty brány či podiskovat a nechat slehnout... celý příspěvek >
Identifikace housenky a mury, 16.8.2018
Ha, to mi neleze do hlavy. Kdy vy dva přispěvatelé, jste mne stihnuli předběhnout?!? Když jsem to posílala, nikdo přede mnou nebyl, fááákt
Identifikace housenky a mury, 16.8.2018
Housenka je drvopleň, motýl je dlouhozobka svízelová(takový český kolibřík)
Který pes chytá hraboše, hryzce, 15.8.2018
Já nevím, myslela bych si, že kočky loví, čeho je v daném místě hojnost, co je zrovna po ruce. Naše kočka nejčastěji: ptáčky, myšice, rejsky, malé zajíce - vždycky postupně nanosila celé hnízdo Mezitím občas krtek, hraboš, užovka. Křečci u nás... celý příspěvek >
Který pes chytá hraboše, hryzce, 15.8.2018
Někdy se u koček mezi úlovky i hraboš vyskytne, ale není to tak často, jak by bylo žádoucí... to je pravda. Na to jsou nejlepší malá plemena teriérů(JRT, Dášenka, borderterier, parson russell terier, ale i sportovně vedený jork)
Co to je?, 15.8.2018
Jste mne předběhl(a) Teď jsem pátrala a není to: Nicotiana rustica
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika