Příspěvky uživatele - 248.159

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Černání listů, vhodný postřik?, 5.6.2025
Vlnovník to určitě není, ten dělá drobné skvrnky podél střední žilky na listu. Co to je ale nevím, tohle se mi nikdy neobjevilo. Nejspíš to bude souviset s teplým a vlhkým nynějším počasím. Počkejte na Kukyho, určitě poradí nějaký postřik. ... celý příspěvek >
Nemoc palmy, 3.6.2025
Foto by nebylo?
Keře k plotu, 3.6.2025
Pěkná  ! Před zimou ji pak nezapomeňte přikrýt chvojím, příští rok pokvete na nových výhonech rostoucích z letošního dřeva.                      Lída         ... celý příspěvek >
Jahody a vypadávání semínek, 2.6.2025
  Díky, zas budeme o něco chytřejší!                       Lída
Keře k plotu, 2.6.2025
Motýlí keř je pěkný, ale chce slunce a kvetoucí výhony převisají do stran jako fontána. Hortenzii kdyžtak velkolistou (kulaté květenství), protože latnatá (protáhlá květenství) chce také víc slunce. K tomu brslenu jsem ještě zapomněla napsat, že je... celý příspěvek >
Keře k plotu, 2.6.2025
Ten ibišek je pěkný, já mám Lady Stanley, který mu je podobný.  A z téhle ozdobnice mít obavy nemusíte, ta je jemná a má pěkně kroucené listy. Ale u mne v polostínu živořila a pak se ztratila úplně.  Škoda, že vám nenabídli nějaký... celý příspěvek >
Keře k plotu, 1.6.2025
Ta tavola i dřišťály se stříhat dají. Dřišťály nejlépe zjara, tavola po odkvětu. Ibišek také zjara, když začíná rašit (jakou máte barvu květu? jednoduše kvetoucí nebo plnokvětý? Ale jestli tam budete mít tu ozdobnici - také je jich více druhů - tak... celý příspěvek >
Keře k plotu, 1.6.2025
Trošku vás opravím- ta Tiny Wine Gold je tavola (Physocarpus), ne tavolník (Deutzia). Jinak těch rostlin máte hrozně moc. Malý zůstává jen ten Otto Luykem - průměr cca 60, v=30-40cm, polostín. Ale ty ostatní chtějí slunce (hlavně ibišek, jinak... celý příspěvek >
Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 30.9.2021
Dnes jsem z toho důvodu obrala poslední zelené plody .   Lída
Terminologie, 28.9.2021
Rychlení = pěstování ve skleníku, fóliáku, pařeništi. Lze tak začít pěstovat dříve zjara, takže máte úrodu "rychleji" .   Lída
Vonka, 27.9.2021
Školka Střílky ji má v nabídce (a to jsem jen tak otevřela vyhledávání ).   Lída
Fungicidne postreky ovocných stromov, 27.9.2021
K Ps - když vezmu stromy u sebe : jabloně, švestky, ryngli nestříkám vůbec, broskve 2x zjara (Kuprikol + Syllit) +1x podzim (Kuprikol) proti kadeřavosti, hrušeň proti rzi 2x Discus (před květem + při dokvétání), příští rok už nechám květy na... celý příspěvek >
Fungicidne postreky ovocných stromov, 27.9.2021
Nelze stříkat stejně jabloň jako broskev nebo hrušku. Každý strom potřebuje něco jiného a v jinou dobu, protože se zasahuje proti různým chorobám nebo škůdcům. Lída
Pestovani jednouplodicích jahod, 24.9.2021
Listy nechte, pomohou se zakořeněním. Nové tak dlouhé nevyrostou, zřejmě byla sadba pěstovaná "na husto"(také to tak letos mám). Až na jaře pak odstraníte, které budou suché.  Lída
Malinové hornokrajské, 19.9.2021
Mám ho ráda, škoda, že brzy moučnatí. Mívali jsme ho na zahrádce, když jsem byla malá, tak jsem ho chtěla znovu. Napoprvé mi místo hornokrajského poslali holovouský, teď mám dvouletý nový stromek, tak snad to konečně bude on, podle růstu to na něj... celý příspěvek >
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika