|
Příspěvky uživatele - 191.123
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Salátová okurka, 3.4.2014 Avantgarde mě docela zklamala, začala ohromnou násadou plodů, ale už koncem července přestala plodit úplně, to se mi zdá hodně brzy. Vracím se zpět k Burpless tasty green, která je mimochodem daleko odolnější k plísni okurkové. |  | Odrůda jahod, 1.4.2014 Já osobně nedám dopustit na pozdní Florence a "superpozdní" Pandoru, která dozrává až v červenci. Ze stáleplodících jahod jednoznačně Mara de bois. Z raných odrůd třeba Kama, ale pozdní jsou prostě lepší :-) |  |
|  | Zkušenosti s uvedenými hnojivy, 4.3.2014 Polyversum už dva roky používám na okurkách a jsem maximálně spokojený, protože sklízím až do zámrazu. Plíseň okurková prakticky není. Letos budu zkoušet i na jahody a révu. U rajčat údajně účinkuje na některé druhy chorob, ale nikoliv na plíseň... celý příspěvek > |  |
|
|
|