Příspěvky uživatele - 148.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plody rynglí jsou od pecky hnědé, 15.8.2018
Mám to stejně a popravdě, jsem se nad tím ani moc nepozastavovala. Své ryngle se mi urodily po deseti letech poprvé, jestli stejný problém měly i ty, co jsem mívala jako dítě doma, si nepamatuju. Zrovna včera jsem z nich pekla koláč.
Poranění jezírkové rybičky, 14.8.2018
Alespoň ho poznáte taky jsme měli jednu zdeformovanou plotici, proč nevím, ale byla taková nějaká krátká a bachratá a to ještě tak, že byla vypoulená jen na jednu stranu. Tak ta ale myslím chcípla, ta už tam není... Nebo ji chytil čáp.
Kozlík nemá kořen?, 14.8.2018
Ačkoliv se popisuje jako víceletá bylina, u mne je vyloženě jednoletka, která se přesemeňuje. Zatím jsem si nevšimnula, že by rostl na stejném místě (ze stejné rostliny) více let. Ano, husté kořínky, drubné Prostě vymít nasekat. Já tedy nepoužívám,... celý příspěvek >
Poranění jezírkové rybičky, 13.8.2018
Nemám jezírkové rybičky(a tím myslíte karase nebo koi?) ale obyčejné ryby z potoka(asi plotice) v jezeře. Ty si při tření každoročně šíleně sederou záda o molo a ještě ani jedna nechcípnula. Pravda... muž o nich říká, že ty přežijí jistě i jaderný... celý příspěvek >
Světlušky 2018, 13.8.2018
Také jsem koukala, u nás byl krásný tichý večer, obloha bez mráčku, žádný vichr... a já nervní, protože mi stoná pejsa, tak jsem stejně nespala(ráno byl nějaký posun k lepšímu, tak snad..) 5 za minutu jsem asi neviděla, ale tři určitě. I jsem... celý příspěvek >
Následky teplého počasí, 11.8.2018
Ano, podzim v srpnu jsme měli několik předešlých let po sobě. A každý rok všechno znova obraší v naději, že bude líp. No... letos snad trochu líp je, z pohledu kytek, protože párkrát něco sprchlo i během léta. Teď 14 dní nic(před tím málo) a všechno... celý příspěvek >
Pes bouřka, petardy, 7.8.2018
Já bouřky trénovala jen u štěňat. Větší štěně se narodilo u kolejí, takže bylo od mala na rachot zvyklé. A od mala jsem s nima chodila na prochajdy i za bouřek a tvářila se, že bouřka je super. Pokud vadí vám, bude i psu. Když za bouřky začne rodina... celý příspěvek >
Polehávající latnatá hortenzie, 5.8.2018
Tak já mám poléhání vyřešeno: tři týdny sucha a teplot nad 30st a mám po květech u všech hortenzií
Bábiny zuby, 5.8.2018
Ha, ha, tak rozměrů vašich kytek nedosahuje ani omylem. Je to jen pár nanicovatých šlahounků, které na podzim sklidím na sušení a posbírám semínka na další léta. Příště ho vysadím někde tam, kde i občas spadne nějaká voda Problém je v tom, že u vás... celý příspěvek >
Identifikace rostliny, 5.8.2018
Přijde mi to jako lonicera nitida - zimolez lesklý.
Optimální parametry zalévání dýni v tomto suchém počasí, 1.8.2018
Tak u nás už není týden zalévat čím, takže buď přežijou, nebo bude po nich. Bohužel priorita jsou rajčata a papriky...
Vypadá jako hledík, 31.7.2018
Však ho jíst nebudete ne? Mi hlava nebere, proč se někdo jedovatostí rostli vůbec zabývá. Byly v přírodě a zahradách od nepaměti, vědělo i nevědělo se o nich, ale nevím o tom, že by se někdo něčím otrávil. Krom známého, který si pod vlivem alkoholu,... celý příspěvek >
Špendlíci, malé švestičky, 30.7.2018
Už to tu psal někdo asi stokrát. Ne podobný špendlíku, ale ve vašem případě mirabelce. Špendlík je žlutá švestka. Někdo řešil i to, že na Moravě se mirabelce říká špendlík. To zřejmě na,,jiné" Moravě U nás je mirabelka mirabelka(ať už má barvu... celý příspěvek >
Vypadá jako hledík, 28.7.2018
Ano, je to oměj bicolor- taky ho mám. Je na dobrém místě, pod stromy se mu daří. Velikost odpovídá.
Co sa to deje s mojimi vavrinovcami?, 28.7.2018
Myslelala jsem si to, i při pohledu na fotku mi to přišlo jako bobkovišeň, ale já na ní jaktěživ plody neměla(bodejď, když každoročně zmrzne) A u ní si s množstvím vody až tak jistá nejsem, ale ten denodenní podmok, se mi nezdá.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika