Příspěvky uživatele - 115.223

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Aronie, 2.9.2018
Dobra poznamka, dam tedy radeji bez cirronu. Diky. A jeste dotaz: neni problem, kdy lahve nakonec jeste zavarim na 80° na 20 minut? Vitamin C neresim, jde mi o trvanlivost.
Aronie, 1.9.2018
Dekuji vsem za tuto diskuzi ohledne sirupu, kterou jsem svym dotazem vyvolal. Moc mi to pomohlo. Zitra se chystam na dalsi varku ctyr litru plodu aronie a chystam seto udelat takto: -pred zalitim vodou je posypu kyselinou citronovou a trochu... celý příspěvek >
Aronie, 29.8.2018
Dotaz: Jak děláte sirup. Zkouším to podle receptuů na internetu: například 2 litry plodů, 2 litry vody, 2 dny louhovat, pak 2 kg cukru + kyselina citronová nebo sťáva z citronů. Ale stále mi to připadá moc sladké a kyselé. Barva super, ale chuť moc... celý příspěvek >
Aronie, 23.8.2018
Lidi, už sklizite aronii? Mě už připadá docela zralá..
Lze roubovat višeň na třešeň?, 24.6.2018
Diky za odpovedi, v tom pripade na to kaslu. Chtel jsem usetrit misto a moc se o strom nestarat. Takhle by to bylo slozity.. Jeste jednou diky.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika