|
Příspěvky uživatele - 148.5
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Znáte název keře, 26.9.2018 Zlatice(Forsythia × intermedia) laicky zlatý déšť. |  | Co je to za rostlinu, prosím?, 23.9.2018 Taky mi to přijde jako semenáč katalpy, i když nevím, jestli by mi to bez nápovědy cvaknulo Mám nálet ze své katalpy a vypadá stejně(jen je menší) A to mi připomnělo, že ho nesmím zapomenout překopat jinam |  |
|  | Kolik a jaké krmivo?, 20.9.2018 Pokud vám pes tlouste, krmte ho masem bez příloh, jen s nějakou zeleninou, oblíbená je třeba rozvařená dýně. maso jestli by jedl syrové, pokud ne klidně povařte, mí psi také raděj přejité varem, alespoň trochu. Masem je myšleno třeba: kuřecí stehna,... celý příspěvek > |  | Musky v dome, 17.9.2018 V tuto dobu burčák a hrozny... katastrofa. Už 14dní plná kuchyň octomilek, už mi taky lezou na nerva a čekám, kdy ta invaze skončí. A ano, minulý týden jsem vynášela odpadkový koš se zbytky jablek na štrůdl a celý byl polepený vajíčky octomilek,... celý příspěvek > |  | Kočka na zahradě, 17.9.2018 Jsem milovník všeho živého, jak koček, tak ptáků, i je mi celkem líto té myšky, kterou kočka přinese ale... je to prostě příroda a neradno do toho zasahovat. Mám dvě kočky(britky, kočku a kocoura) oba kastrovaní, takže se netoulají, nenejvýš na... celý příspěvek > |  | Co je to za strom, 15.9.2018 Možná že ano, ale co my tady máme kdoule... já a několik je různě v sousedství, jsou spíš velké plody tvaru hrušek - tedy velké jako máslovka. Menší, co jsem viděla, byly spíš tvaru jablíčko. |  | Napadený buxus, 14.9.2018 Připojuju se k buxusové kalamitě. Už jsem to tu řešila někde na jiném vlákně. Sousedům jsem radila: hned stříkat! sama jsem si dva dny nevšimla a v jednom místě mám buxusové koule holé. No... čekám co bude dál. Asi blbý dotaz, ale: ono ty pitomé... celý příspěvek > |  | Co je to za strom?, 13.9.2018 To je nějaký vtip? Jakovou mochyni to máte na mysli? |  | Co je to za kvetinu?, 9.9.2018 Ctenanthe setosa |  | Pes divně chodí, 7.9.2018 Mohly by to být třeba přeplněné žlázky. Ale to pes většinou spíš sáňkuje po zadku. Jak je starý? Druhá věc je problém s prostatou u starých psů. Veterině se nevyhnete, je potřeba vyřešit jedno i druhé, případně něco dalšího, co by to ještě mohlo... celý příspěvek > |  |
|  | Příprava na výsev trávníku, 3.9.2018 Rotavátor a lítat po tom dokud nejsou hrudky velikosti, kterou vyžadujete |  | Nejsladší rajčata, 2.9.2018 Tak nevím jestli nejsladší, ale prostě nejchutnější u nás gardenberry. Sadím je už tři-čtyři? (ani nevím) roky a už jsme s příbuznýma(měli rostliny ode mne) podělili rajčatama všechny sousedy a všichni chodili s tím, že ohromné rajčátko. Jedna paní... celý příspěvek > |  | Dešťová voda sbíraná pod ořešákem?, 2.9.2018 Nechápu, proč se pořád všichni tváří, jako by byl ořech nějaký jedovatý strom? Listí se hůř rozkládá, ale to z ledasčeho, ne jen ořechové... |  | Jaký keř do sousedství stříbrného smrku?, 31.8.2018 Hlohyně zvládne téměř všechno. Počítejte s tím, že práce s ní(jejími trny) je peklo. A má tendence rozrůstat se hřížením. |  | Obří housenka, 29.8.2018 Ježíš ty jsou krásnéjak nějaké gumové hračky Mám tu všechny možné stromy a keře(tedy žrát je tu co) a housenky mám tak maximálně od běláska na zelí |  |
 |
|
|
|