Příspěvky uživatele - 148.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Znáte název keře, 26.9.2018
Zlatice(Forsythia × intermedia) laicky zlatý déšť.
Co je to za rostlinu, prosím?, 23.9.2018
Taky mi to přijde jako semenáč katalpy, i když nevím, jestli by mi to bez nápovědy cvaknulo Mám nálet ze své katalpy a vypadá stejně(jen je menší) A to mi připomnělo, že ho nesmím zapomenout překopat jinam
Kolik a jaké krmivo?, 20.9.2018
Pokud vám pes tlouste, krmte ho masem bez příloh, jen s nějakou zeleninou, oblíbená je třeba rozvařená dýně. maso jestli by jedl syrové, pokud ne klidně povařte, mí psi také raděj přejité varem, alespoň trochu. Masem je myšleno třeba: kuřecí stehna,... celý příspěvek >
Musky v dome, 17.9.2018
V tuto dobu burčák a hrozny... katastrofa. Už 14dní plná kuchyň octomilek, už mi taky lezou na nerva a čekám, kdy ta invaze skončí. A ano, minulý týden jsem vynášela odpadkový koš se zbytky jablek na štrůdl a celý byl polepený vajíčky octomilek,... celý příspěvek >
Kočka na zahradě, 17.9.2018
Jsem milovník všeho živého, jak koček, tak ptáků, i je mi celkem líto té myšky, kterou kočka přinese ale... je to prostě příroda a neradno do toho zasahovat. Mám dvě kočky(britky, kočku a kocoura) oba kastrovaní, takže se netoulají, nenejvýš na... celý příspěvek >
Co je to za strom, 15.9.2018
Možná že ano, ale co my tady máme kdoule... já a několik je různě v sousedství, jsou spíš velké plody tvaru hrušek - tedy velké jako máslovka. Menší, co jsem viděla, byly spíš tvaru jablíčko.
Napadený buxus, 14.9.2018
Připojuju se k buxusové kalamitě. Už jsem to tu řešila někde na jiném vlákně. Sousedům jsem radila: hned stříkat! sama jsem si dva dny nevšimla a v jednom místě mám buxusové koule holé. No... čekám co bude dál. Asi blbý dotaz, ale: ono ty pitomé... celý příspěvek >
Co je to za strom?, 13.9.2018
To je nějaký vtip? Jakovou mochyni to máte na mysli?
Co je to za kvetinu?, 9.9.2018
Ctenanthe setosa
Pes divně chodí, 7.9.2018
Mohly by to být třeba přeplněné žlázky. Ale to pes většinou spíš sáňkuje po zadku. Jak je starý? Druhá věc je problém s prostatou u starých psů. Veterině se nevyhnete, je potřeba vyřešit jedno i druhé, případně něco dalšího, co by to ještě mohlo... celý příspěvek >
Příprava na výsev trávníku, 3.9.2018
Rotavátor a lítat po tom dokud nejsou hrudky velikosti, kterou vyžadujete
Nejsladší rajčata, 2.9.2018
Tak nevím jestli nejsladší, ale prostě nejchutnější u nás gardenberry. Sadím je už tři-čtyři? (ani nevím) roky a už jsme s příbuznýma(měli rostliny ode mne) podělili rajčatama všechny sousedy a všichni chodili s tím, že ohromné rajčátko. Jedna paní... celý příspěvek >
Dešťová voda sbíraná pod ořešákem?, 2.9.2018
Nechápu, proč se pořád všichni tváří, jako by byl ořech nějaký jedovatý strom? Listí se hůř rozkládá, ale to z ledasčeho, ne jen ořechové...
Jaký keř do sousedství stříbrného smrku?, 31.8.2018
Hlohyně zvládne téměř všechno. Počítejte s tím, že práce s ní(jejími trny) je peklo. A má tendence rozrůstat se hřížením.
Obří housenka, 29.8.2018
Ježíš ty jsou krásnéjak nějaké gumové hračky Mám tu všechny možné stromy a keře(tedy žrát je tu co) a housenky mám tak maximálně od běláska na zelí
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika