Příspěvky uživatele - 148.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Juka vláknitá, 14.10.2018
Dnes jsem s dotazem já. Doteď jsem vysazovala juky jen koupené z květníků, všechny odkopky, co mi kdo dal se nechytly. Takže nevím,,kde udělali soudruzi z NDR chybu?" Včera někdo vyházel rozsekaný velký trs na bio odpad(volala mi máma, ať si ji někam... celý příspěvek >
Co je to za rostlinu?, 14.10.2018
Nejspíš ibišek syrský.
Kočka na zahradě, 12.10.2018
Kočky těžko přírodu zdevastují, od toho jsou tu lidi. Navíc úmrtnost koček je poměrně vysoká.
Uchování jablečného moštu bez sterilace, 12.10.2018
Ty jo, tak to je super metoda škoda, že jste to sem nepísnul před týdnem kdy mi tchýně lisovala a sterilizovala jablečnou šťávu(mrazák mám plný) Musím si to poznačit a příští rok zkusím. Díky
Rajčata venku do Vánoc?, 10.10.2018
Nám je nesejmul první mrazík, ale jediný poletní deštík(plíseň) A tím jsem začala právě uvažovat nad tím, jestli by i u nás byla reálná druhá výsadba? Jen nějak nevím kdy, jak to načasovat? Pokud by jedny sejmula plíseň, že by byly doma v květináčích... celý příspěvek >
Rajčata venku do Vánoc?, 10.10.2018
Rajčata jsou po smrti víc než měsíc nekvete nic, protože už je opět sucho Teda kecám, kvetou podzimní astry. Všechno ostatní uschnulo už dávno.
Zmrazování fenyklu, 7.10.2018
To bych tak s jistotou netvrdila, já ho sadím už několik let a letos ani u nás bulvy opravdu nestojí za nic. Zatím jsem ho nesklidila, risknula jsem i to, že ho sejme mrazík, protože zatím nějak nebylo co sklízet. Čekám, že třeba zaprší a ještě se... celý příspěvek >
Magnólie 7 let nekvete. Ví někdo proč?, 6.10.2018
Vykvetla? A jak? Nemáte foto?
Ničící andulka, 5.10.2018
Žádnou zkušenost s ptáky nemám, ale navěšet jí tam větvičky, které může oďfoblávat? Konvalinka
Ploštice Pozemka obecná? likvidace z pozemku, 3.10.2018
Fakt děsné tohle číst..jak už vám psali i ostatní. Nechcete žít v přírodě - nežijte, ale nechte ji na pokoji. Dodnes se jako člověk stydím za vpád Evropanů do Ameriky. Ano, přijít, všechny vyzabíjet a vytahat ze země co se dá. Ale jednou se to nám... celý příspěvek >
Co je to za rostlinu, prosím?, 30.9.2018
Ne-e, je to: Jasminum stephanense. Ceanothus jsem si zatím netroufnula, u nás jsou hrozné výkyvy - když teplo tak výheň, když má hodně mrznout, u nás o 5st míň než v okolí
Co je to za rostlinu, prosím?, 29.9.2018
Copak jste sehnal, prozraďte také ráda kupuju zajímavosti(nemálo ovšem špatně skončí) U Spomyšle - místo jasmínu bledorůžového pnoucího(či tak nějak) mi po vysazení vyrostl obyčejný pustoryl, prostě asi záměna někoho nezkušeného. Já si i říkala, že... celý příspěvek >
Co je to za rostlinu, prosím?, 29.9.2018
Před... možná i 10lety, jsme se s mužem ve školce Montano stavovali kvůli nějakému stromu. Bylo nám řečeno, že jsou jen velkoobchod, takže pro nás smůla. Už je to jinak? Ze Spomyšle beru po NETu, ale momentálně mi nevyřídili reklamaci(už půl roku) to... celý příspěvek >
Mulč propadá plotem, 26.9.2018
Pruh pevné textilie, lina, prostě cokoliv, co to udrží doma Mezi kůru a plot, samozřejmě.
Latnatec, 26.9.2018
Nevím, kde ho máte přes zimu, jedna možnost je omrznutí pupenů, druhá - špatně stříháte?
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika