Příspěvky uživatele - 148.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Housenky babočky kopřivové, 6.3.2019
O vodě mi nemluvte, ne, že poslední rok, ale posledních pár let nám vyschne přítok a jen sleduju, jak vody ubývá a čekám, kdy na hladině najdu plavat mrtvolky. To už pak není o radosti, to je doslova horor. Rybáři nejsme, ryby na jídlo kupuju, své... celý příspěvek >
Housenky babočky kopřivové, 5.3.2019
Krásné to tam máte Tak velké jezero nemám Občas tu pobudou jen divoké kachny. Co se ryb týče, s těma vůbec nemám zkušenosti, jen mi bylo okounka líto, že je tu sám, mezi těma nenažranýma ploticema(snad) A navíc je to hezká rybaS rákosem děkuju moc,... celý příspěvek >
Housenky babočky kopřivové, 4.3.2019
Staré stromy nemám, to máte pravdu, protože má zahrada je vybudovaná na bývalém poli(nechaném ladem) V okolí jke straých stromů dost, bojuju o ně dnes a denně se sousedy až se do nich pustí obec obávám se, že to už nevyhraju nepořádku mám (a... celý příspěvek >
Věřte, že se snažím v zahradě tolerovat cokoliv živého a to velmi často na svůj úkor. Obětuju nějakou tu rostlinu, nechávám růst kopřivy(o které jsem pak celé léto dopáná) ale pokud mi housenky rok co rok sežerou kalinu do posledního lístečku a... celý příspěvek >
Přihodím dotaz. mně by spíš zajímalo, kdo žere ty potvory(housenky) co mi každoročně sežerou kalinu? Občas postříkám a eliminuju, ale do toho se mi moc nechce, ráda bych se obešla bez chemie. Zahradu mám přírodní, druhově velmi pestrou, i ptáčci... celý příspěvek >
Strava pejska s citlivým zažíváním, 15.2.2019
Ptám se proto, že vím, že máte také samojeda(dku), teď koukám, že nově huskynu. Samojedovi jsem jednou v životě vnutila malinu, sám snědl asi dvě přezrálé švestky. Za těch 11let, co žije. Berňák - tak ten nechtěl ani to.
Štěně 5 měsíců, 15.2.2019
No... a nebo budou dělat vyrvál spolu
Strava pejska s citlivým zažíváním, 15.2.2019
A kde vidíte ty plky jen o mase a šelmě? Doporučila jsem mimo jiné i granule. Maso jako základ stravy samozřejmě, přílohu podle toho, jestli pes není alergický třeba na obiloviny. To byl hrubý nástřel s tím, že zadavatel doplní. A mimochodem: měla... celý příspěvek >
Strava pejska s citlivým zažíváním, 11.2.2019
Normálně bych vám poradila: krmte ho masem. Co je pro psa přirozenější a normálnější než maso? Je to šelma. Ještě pořád, i když doma na gauči se to tak nejeví Máte malého psa, takže kupovat maso ve slevách. Sama to tak dělám(s velkým psem) protože... celý příspěvek >
Štěně 5 měsíců, 8.2.2019
Zadavatelko - jak píšete, že dělá cirkus už při oblékání... vím, že na bytě je to problém, ale zkusila bych absolutně tomu nevěnovat pozornost. Nehubovat, neutěšovat, dělat si svoje jako vždy, jako by tam pes nebyl. Ve dveřích: buď hodná holka,... celý příspěvek >
Štěně 5 měsíců, 7.2.2019
Zkusili jste ho nějak zabavit, když odcházíte? Známá vyráběla takové,,hlavolamy"  - několik kartonových krabic do sebe, do nejmenší pak nějakou sušenou dobrotku. Psu t vždycky dávala těsně před odchodem a pes se nakonec pak těšil kdy konečně... celý příspěvek >
Čemeřice - jakou půdu?, 6.2.2019
Ne, kyselé ne. Kypré, neutrální. Máte pravdu s vápnem. Mám kyselou půdu a nedařilo se jim. Začaly se i množit až tehdy, kdy jsem je začala pravidelně vápnit.
Značný ubytek listu - kala, 6.2.2019
Trochu tuším Sice ji nemám, ale mám takový dojem, že kala na zimu zatahuje
Fialově kvetoucí keř z Beskyd, 3.2.2019
U nás na jihovýchodní Moravě, tj, Bílých Karpatech, běžně v lese roste, ale už druhým rokem začíná být problém: rostliny v zahradách nám začaly odumírat(v lese zatím nevím) Ptala jsem se známého zahradníka(má na starosti jednu zámeckou zahradu) a prý... celý příspěvek >
Orchideji žloutnou listy, 29.1.2019
Také mi tímto způsoběm kdysi orchidea zašla, i když jsem jinak všechno dělala správně. Až po nějaké době jsem se dočetla(možná i někde tady) že je to jistý druh roztoče. Bohužel už přesně nevím který. Zkuste podle toho něco vyhledat, či nějaký... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika