Příspěvky uživatele - 148.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co opyluje kiwi?, 18.6.2019
Tak jsem kouknula znovu na kiwi. Z nějakých 150 plodů mi tam zbylo... jestli nejsem ještě moc optimistická...20ksUž bylo vidět, že i rostlina mý svěšené listy. Takže jsem vzala kbelík a lítala pro vodu k potůčku, nakýblovala jsem tam snad 50 litrů... celý příspěvek >
Platan - opadává, má povlak na listech, 18.6.2019
Také bych si myslela. Najděte si nějaký postřik na třásněnky.
Kdyby nebyli opylené, nebyli by tam malé kiwi ne? Opadly by rovnou květy...
Pokračování: u nás opět sucho a sucho, ke všemu nám exnulo čerpadlo. Poslední vodu v nádrži šetřím na rajčata, takže jsem doufala, že zaprší a kiwi nezalila. Najednou víc jak polovina kiwíčků zčernala a odpadla. mám po radosti Vzhledem k počasí a... celý příspěvek >
Světlušky 2019, 16.6.2019
Tak což o to, já také viděla jen dvě zatím... letos se u nás nějak přemnožili komáři, tak zavčas ze zahrady prchám, ale včera jsem ještě musela večer pozalévat, byla jsem už předtím stříknutá repelentem, takže se to zvládlo a jednu jsem zase potkala.... celý příspěvek >
Světlušky 2019, 15.6.2019
Pane Josefe, kde jste? U nás už světlušky poletují nejmíň týden a já si zděšeně uvědomila, že jste k tomu nic nenapsal?!?
Rajčata ve tvaru srdce, 13.6.2019
Ač jsem sousedka Jany, moje rajčata jsou na tom podobně jako ta vaše, respective některá sotva přežívají. U nás má přednost okrasná zahrada, ale bulím stejně jako ten Mirek;) jelikož letos rajčata nesmírně a dlouho trpěla za oknem a pak venku dostala... celý příspěvek >
Co opyluje kiwi?, 12.6.2019
Myslím, že mám argutu Issai, ale jistě si to nepamauju. Jen si myslím, že bych nekupovala takovou, co potřebuje opylovače - nemám tam pro něj místo.  Vloni byla právě úroda prvně a velká, letos je tam květů ještě mnohem víc(taky jsem zapomněla... celý příspěvek >
Co opyluje kiwi?, 11.6.2019
Laco, mám zřejmě stejné kiwi jako vy. Mám ho cca 8let a poprvé ne něm byli kiwíčci loni(malé, ale dobré) a to aniž bych měla samce. Bohužel každoročně se kvetení potkalo s mrazíky, jen loni se zadařilo... náhodou. Letos(navnaděná tou loňskou úrodou)... celý příspěvek >
Co opyluje kiwi?, 10.6.2019
Mám na zahradě snad všechny druhy samotářek, čmeláků rozličných, že jsem ani netušila, že jich je tolik druhů. Včely medonosné - to je jasné, leč ty momentálně šílí z gleditsie. Přesto zase na kiwi ani ň, schválně u něj každou chvíli postávám. Zítra... celý příspěvek >
Co opyluje kiwi?, 10.6.2019
Stojím nad krásně kvetoucím kiwi, předpokládám že je to arguta a nevidím tam jedinou včelu, nic Má tu kiwi opylovače, nebo mám šmrdolit štětečkem?!? Bylo by mi líto, když už jsem ho uchránila před mrazíky, aby většina květů přišla vniveč...
Křídlatka v mulčovací folie, 9.6.2019
Ač se snažím chemii používat co nejméně, tady jste bez šance.
Co je to za brouka?, 7.6.2019
Jéé, ten je fakt krásný A také jsem v životě neviděla
Sršeň?, 6.6.2019
Tak já to ani nechtěla psát, ale my také žijeme v míru. Dneska jsem šla vyvážet na kompost(většinou to dělá muž - já napleju, on odvozí) vylezu na ten nový a přehazuju ho na starý, protože sednul. A koukám, přiletí sršeň a zahučí někde z kraje do... celý příspěvek >
Pokoucená cibule, 5.6.2019
Pane Waltre... a když nebyla netkaná textilka a ani lidi neznali ten princip kladení a nevěděli, že stačí v určitou dobu zakrýt... tak nikdo neměl cibuli? Ne, stačí postříkat a jede se dál, cibule normálně použitelná. Samozřejmě, že bez chemie je to... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika