Příspěvky uživatele - 186.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Moruše - roub velkoplodé HK, Jičín, Nymburk, Ml.Boleslav, 22.2.2018 Obsahuje fotku
Pokud chcete spořit místo, naroubujte převislou. Ale největší "monstra" na převislé mají přes 1cm. Přivlekl jsem si řadu roubů a řízků, některé z ciziny, ale jak jsem psal, ujímavost celkem nízká. Z roubů, které jsem použil, zatím rostou malé plody,... celý příspěvek >
Rajčata k dlouhodobému skladování podzim/zima, 15.2.2018
Já mám dosud v komoře na větvičkách zdravé Mandaty... ale jak říkáte, k jídlu to nic moc není
Hvězdné odrudy - rezistenti a žlutoplodé odrudy, 14.2.2018
konzumenti hodnotia kvalitu odrôd - Koukal jsem na to hodnocení a velice se pozastavuji nad tím, že na 4.místě je Kidd´s Orange, který jsem jako nepříliš zajímavý přerouboval a naopak chuťové etalony jako Jonagold, Golden jsou daleko v závěsu.... celý příspěvek >
Rucna pilka, 9.2.2018
...kovadlina?
Semena sekvojovce obrovského, 6.2.2018
Pamatuji naučné tabule ze států, že semena jsou přímo závislá na stratifikaci ohněm, sekvojovce mají prakticky nehořlavou kůru a přežívají požáry, semena klíčí typicky po požárech. Ale zde - to ovšem řeší mrazem(!) - vybrat semena nejlépe ze zelených... celý příspěvek >
Rucna pilka, 6.2.2018
Na webu je řada testů ručních pilek ve kterých řežou na čas či porovnávají počet potřebných tahů. Je samozřejmě otázkou jejich objektivita (různě staré a ztupené pilky atd.) - např. zde. Nejlépe zpravidla hodnotí Silky a v poměru cena/výkon Bahco. V... celý příspěvek >
Rucna pilka, 5.2.2018
Ale musí to být velká kapsa! Složená má mezi 25-30cm. D
Rucna pilka, 5.2.2018 Obsahuje fotku
Tak jste mě "ukecali" a nelituji. Koupil jsem Silky Accel Curve 240mm a aniž bych chtěl dělat reklamu, nejen, že řeže rychle, ale především zcela lehce bez námahy. Tak si říkám, kolik jsem toho upižlal supermarketovými pilkami a jak jsem si mohl... celý příspěvek >
5 TOP odrůd jabloní, 2.2.2018
Vypadá to, že je Qualy jenom na Slovensku, tudíž poštovné. Tak pak třeba písněte, jak se osvědčil. Letos jsem už nakoupil zásoby hnojiv a postřiků, když tu sumu přepočtu na 1kg jablek, to by se známí, kteří věří, že jablka rostou na stromech samy a... celý příspěvek >
5 TOP odrůd jabloní, 1.2.2018
no, že by pronikaly přes kůru loňského letorostu se mi moc nezdá i když možné je všechno. Ke kořenům se při postřiku určitě nic v měřitelném množství nedostane, pokud teda nestříká sadař hasičskou hadicí. (zálivka Mospilanem a Calypsem doma v... celý příspěvek >
5 TOP odrůd jabloní, 1.2.2018
Qualy... hlavne na prvé aplikácie proti chrastavitosti realizované skoro na jar Pane Hlavatý, to mě trochu zarazilo - jak se dostává systemický fungicid do rostliny - při prvních aplikacích cca na myšší ouško se standardně doporučovaly... celý příspěvek >
Řez vinné révy, 29.1.2018
Varianta na 2 tažně: levý na 5 oček, prostřední tenký jako záložák na 1 očko a první v pořadí napravo od kmínku na 4 očka. Zbytek pryč. Ohnout do oblouku.
Řez vinné révy, 29.1.2018
Já jinak: Letorost, který jste vybral jako tažeň je nejslabší a vyrůstá zřejmě ze starého dřeva, proto nemusí uspokojivě vytvářet květy. Rovněž 9 oček je podle mne zbytečně mnoho aby réva utáhla hrozny v uspokojivé kvalitě.Za tažen bych proto... celý příspěvek >
Chorvatský fíkovník, 4.1.2018 Obsahuje fotku
letošní zateplení fíkovníku D.
Glyfosfát karcinogenní?, 15.12.2017
Druhá strana mince = emocionální výkřik bez argumentů. Překvapuje mne, kolik zastánců (prezentujících se jako prostý přispěvatel diskuzních fór a nikoli troll nebo lobista) glyfosát má - že by jim tak šlo o ekonomický rozkvět firem, nebo aby stála... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika