Příspěvky uživatele - 173.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčatový hokus pokus - poraďte, 2.12.2017
Těším se na Vaše průběžné informace jak se Vám daří a slibuji, že budu vždy nějak reagovat. Není nic smutnějšího než když dáte do diskuze nějakou dle svého názoru zajímavou informaci a nikdo nereaguje.  Nevíte, jestli to vůbec někoho zajímá nebo... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - poraďte, 2.12.2017
Možná se mýlím, ale ten obchod je specializovaný úplně na jiný typ rajčat. Ty světla jsou určeny pro trvalé svícené někde možná ve sklepě nebo jiném chráněném prostoru, kde je potřeba aby rostliny vykvetly a tam i mohl pěstitel sklidit úrodu.. Podle... celý příspěvek >
Zdá se vám Zahrádkář svým obsahem vyvážený?, 30.11.2017
Díky za informaci. Funguje to. Jakmile mně zbyde trochu času tak si s tím pohraji a najdu si to co by mne mohlo zajímat.            Vladimír
Tak to jse mně moc nepomohl. Jazyk jistě není překážkou.            Vladimír
Také se mně občas podařilo narazit na nějakou zajímavou práci studentů Mendelovy university (vzpomínám např. na práci porovnávající kvalitu rajčata při různém množství přidaného siranu draselného do půdy). Na tuto zprávu jsem narazil náhodně, ale... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - poraďte, 30.11.2017
To se mně moc líbí a kdybych měl skleník, tak bych se pokoušel o něco podobného. Vždycky bych tam chtěl mít rajčata co nejdříve i když využití skleníku pro jiné zeleniny (salát, špená, atd.) je asi jednodušší a efektivnější. Ale jak je vidět, tak se... celý příspěvek >
Dehybridizace rajčat, 29.11.2017
Nikdy jsem neměl problém s tím, že by sazenice vykazovaly nějaké znaky nedostatku vápníku. Nedostatek vápníku je vždy způsoben tím, že růst rostlin je rychlý a kořeny nejsou schopny přijímat dostatek vápníku. V chladnějším prostředí je tvorba kořenů... celý příspěvek >
Já už jsem Vám to testování v jednom příspěvku doproučoval, ale už ho tady nevidím, asi jsem přehlédl, že nejsem přihlášený, nepřidal jsem sočet a tak příspěvek nebyl přijatý. Aniž jsem si toho všiml, tak jsem dal ty obrázky výsevu. S tím... celý příspěvek >
Zdá se vám Zahrádkář svým obsahem vyvážený?, 29.11.2017
Můj výrok, že mne dojímají příspěvky typu v černu trhejte jahody se stal prvděpodobně hitem této diskuze.  Asi opakování každý rok je matkou moudrosti. Mně vůbec nevadí žádný příspěvek, ani recepty, ani cestopisy atd., jen mám pocit, že takovéto... celý příspěvek >
Zdá se vám Zahrádkář svým obsahem vyvážený?, 29.11.2017
Zahrádkář je normální zboží, které si kupuji na stánku. Takže nerozumím tomu, proč bych se k jeho náplni nemohl vyjádřit. Pochopitelně je na redakci co tam zařadí. Kdyby to bylo součástí veřejné služby, tak by opravdu bylo zbytečné o tom diskutovat,... celý příspěvek >
Je to něco jako pokračování pokusu z minulých dvou let. Loni jsem vyséval 21. prosince a sazenice vypěstované za tím oknem měly sice ke konci března (kdy jsem je sázel do pařeniště) nasazené květy, ale zatím žádné plody. V tom pařeništi se kvůli... celý příspěvek >
Dehybridizace rajčat, 28.11.2017 Obsahuje fotku
V pátek jsem vyséval keříčková rajčata v místnosti kde máme 24°C.. Dnes už mají semena klíčky (foto), teď je zasypu jeden a půl centimetrovou vrstvou jemného substrátu a hned půjdou za okno, kde je 18... celý příspěvek >
Zdá se vám Zahrádkář svým obsahem vyvážený?, 28.11.2017
Ivane, máte pravdu. Zahrádkář je v první řadě určen pro členy ČZS, kterých je asi tak 160 000 a tito jsou v převážné většině čtenáři a pravidelní odběratelé prostřednictvím předplatného. To je asi pro vás to nejdůležitější. Pokud jsou členové se... celý příspěvek >
Zdá se vám Zahrádkář svým obsahem vyvážený?, 27.11.2017
Pro mne je stále ještě text napsaný v časopise nebo knize důvěryhodnější než něco co si přečtu na internetu v nějaké diskuzi. A proto mi nějaký lepší časopis o zahradě chybí.           ... celý příspěvek >
Adoptovaný kaktus – co je zač?, 27.11.2017 Obsahuje fotku
Ano, většina kaktusů potřebuje pro to, aby kvetla přezimování v chldné suché místnosti (optimálně 6-12 °C). Zkuste zapřemýšlet, jestli nenajdete možnost přezimovat kaktusy u nějakého známého třeba ve sklepě. Světlo nepotřebují. Já jsem posledních... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika