Příspěvky uživatele - 173.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčatový hokus pokus - průběh, 7.1.2018
"rostou příiš rychle" To právě budeš potřebovat pro to řízkování. Kdybys měl těch 18 °C tak toho asi moc nenařízkuješ.                                  ... celý příspěvek >
Rajčata k dlouhodobému skladování podzim/zima, 6.1.2018
K tomu nemohu nic říct, protože jsem je nikdy nepěstoval.  Jen bych tady napsal kritickou poznámku:  Když zadám na Google Wintertomate, tak se mně načte plno německých stránek s rajčaty, které vydrží až do ledna. Wintertomate podle... celý příspěvek >
Rajčata 2018, 6.1.2018
Cesta sehnat semena Kumta přes Billu je skoro nemožná. Není to jejich pravidelný sortiment a ještě k tomu, když Kumata nakoupí, tak je dají do jednoho nebo dvou obchodů z více než stovky obchodů V ČR. Podívejte se na vlákno Rajčata 2017, tam se vedla... celý příspěvek >
Rajčata 2018, 6.1.2018 Obsahuje fotku
Kumato není cherry ani žádný obr. Normální rajče, odhadem 6 cm v průměru. Našel jsem starší fotku mých Kumato, které jsem koupil v Bille.                              ... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - průběh, 6.1.2018
Savo ředěné 1:3- cca 1,5 %; Do tohoto roztoku se vhodí semena a chvíli se tam nechají, potom se pořádně opláchnou. Pokusil jsem se určit nejvhodnější dobu, tak jsem je tam nechával 1,5 min, 3,0 min, 4,5 min a 6 min. Při maniulaci se mně kelímek se... celý příspěvek >
Rajčata 2018, 5.1.2018
Právě teď někdo napsal na webu Zahrada.forum, že Kumato teď mají v Bille. Ale asi jen v některé.                       Vladimír
Rajčata k dlouhodobému skladování podzim/zima, 5.1.2018
To je dobrý nápad. Zítra se stavím v Bille a nějaké to LSL koupím a položím ho vedle těch Ramallet. Uvidím, jestli se jeho chuť skladováním zlepší.                 Vladimír
Rajčatový hokus pokus - průběh, 5.1.2018
Tak jsem ta neklíčivá semena ošetřil SAVEM a dnes po devíti dnech mám první rostlinku. S klíčením rajčat obvykle problémy nemám (snad jen u některých zůstávají na děložních lístcích helmy), ale tento hokus pokus se mně může hodit při klíčení starších... celý příspěvek >
Rajčata k dlouhodobému skladování podzim/zima, 4.1.2018
Ale to nejsou rajčata LSL. Geneticky je to úplně něco jiného a hlavně chuťově. Asi budu muset najít, kde se o tom píše.                           Vladimír
Ramaletty budu vysévat spolu s ostatními rajčaty na začátku března. Není kam spěchat. Budu je mít hlavně k tomu skladování- od podzimu do jara. Ty určené ke skladování by měly mít při dozrávání asi poloviční zálivku než ty rostliny, jejichž rajčata... celý příspěvek >
Semena jsem dostal jako překvapení den před Štědrým dnem od jednoho Španěla z Malorky. Vůbec jsem ho tehdy neznal, jen z Tomatoville, kde si říkal Baikal. Od té doby se snažím tato rajčata pěstovat, dnes už si vybírám semena z vlastních rajčat. O... celý příspěvek >
Rajčata k dlouhodobému skladování podzim/zima, 4.1.2018 Obsahuje fotku
Dnes jsem snědl tři poslední rajčata Ramallet Pequeňito Malorquin (ty malé). Opravdu mně chutnají a tak letos chystám osm rostlin. To rozřízlé rajče už mělo méně šťávy a chutnalo mně míň než ta ostatní            ... celý příspěvek >
Rajčata 2018, 3.1.2018
Většina amerických firem neposílá semena rajčat do Evropy, protože se semena do EU nesmějí ze zemí mimo EU dovážet. Může se stát, že zásilka semen by byla celníky zabavena a adresát by mohl žádat po odesílateli náhradu škody. Tomu se chtějí firmy... celý příspěvek >
Rajčata 2018, 2.1.2018
Z Aliexpressu jsem nikdy semena rajčat nekupoval a také kupovat nebudu. Dle informací, které mám, tak většinou vyroste něco jiného, než si objednáte. U nás i ve světě existuje plno jiných solidních semenářských firem a soukromníků, kteří obchodují... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - průběh, 1.1.2018 Obsahuje fotku
Sazenice z výsevu 24.11.2017 mají teď dva pravé listy trochu větší než 2 cm a většinou také už nasazený třetí list. Jejich výška je různá odvislá od pěstované odrůdy. Pěstuji za oknem bez přisvěcování, teplota 18 °C a relativní vlhkost 42%. Včera... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika