Příspěvky uživatele - 173.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Obří řecké fazole, 14.1.2018
Sice otvírám už deset let staré vlákno, ale zajímá mne jestli někdo sehnal semena těcy řeckých obrovských fazolí, případně je pěstoval a s jakým úspěchem?                      ... celý příspěvek >
Rajčata 2018, 14.1.2018
Paní Hano, už jste někdy na sáčku četla, že rajče je pěkné, ale chuť nestojí za nic? Já ne.                      Vladimír PS.: Pěstoval jsem jak Green Zebra tak i Green Zebra cherry, už... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - průběh, 13.1.2018
Vůbec nemám zájem někoho zkoušet. Já pěstuji sazenice rajčat v místnosti za oknem (za celou dobu neuvidí slunce) při eplotě 18 °C. Milan pěstuje v jiných podmínkách jak světelných tak i teplotních. Zajímá mne jak rychle mu ty jeho rostliny rostou v... celý příspěvek >
Rajčata 2018, 13.1.2018 Obsahuje fotku
Z rajčat přibližné velikosti jako Malinowy Retro dostupných na českém trhu se mně chutí nejvíc líbilo Cuor di Bue. Biftekové rajče ve tvaru měšce. Plody vypadají asi takto.               Vladimír
Keříkové zelené fazolky, 13.1.2018
U všech fazolek na zeleno je napsáno- velmi chutná. I jiné vlastnosti uvádějí podobné. Zatím co jsem se ptal, tak za nejchutnější někteří uvádějí Gusty. Která z těch dvou odrůd, které pěstujete se Vám zdá chutnější? Elektra nebo... celý příspěvek >
Rajčata 2018, 13.1.2018
Mně také chutnají více růžová rajčata než červená.                    Vladimír
Rajčatový hokus pokus - průběh, 13.1.2018
Milane, zajímalo by mne jak ten tvůj pokus v současné době vypadá. Co za rostlinky máš, kdy a za jakých byly vysety a kde a jak rostou. Co se ti povedlo a co ne a co by mohlo být přínosem pro ostatní. Myslím tím vším takovou průběžnou... celý příspěvek >
Rajčata 2018, 13.1.2018
Malinové jsem pěstoval v roce 2015. Semena jsem dostal od K.Š., tyčková odrůda, bifekový typ rajčete, chuť průměrná. Většina úrody znehodnocená popálením plodů od slunce (asi mimořádně háklivá na ostré slunce), pravděpodobně by to chtělo v parném... celý příspěvek >
Rajčata 2018, 10.1.2018
Máte možnost se zde prezentovat. Asi žádná nula nejste, to vám věřím. Jaké odrůdy rajčat a s jakou úspěšností jste je pěstoval? Co zajímavé letos chystáte? Ať nám ta diskuze pěkně odsýpá.                ... celý příspěvek >
Rajčata 2018, 10.1.2018
On vás chtěl Milan jen trochu nabudit, aby diskuze neusnula.                       Vladimír
Rajčata 2018, 8.1.2018
Tak to moc na Kumato nevypadá. Ani tvarem ani barvou.                                                Vladimír
Co to je za nemoc rajčat?, 8.1.2018
ASi těžko lze zabránit nějakým hnojením do půdy tvorbě suché hnilobě květního konce.             Vladimír
Rajčata k dlouhodobému skladování podzim/zima, 7.1.2018
Tak ja jsem napsal: Včera jsem se stavil v Bille a koupil jedno rajče LSL. Je velké, tvrdé jak štolverk, krásně červené, ale když si představím jak asi chutná, tak se mně do něho ani nechtělo zakousnout. Položil jsem ho vedle těch Ramalletů a budu se... celý příspěvek >
Papriky 2018, 7.1.2018
Díky, pro letošek toho budu mít asi dost. Možná se ozvu v průběhu léta, že bch je měl na rok 2019.                                      ... celý příspěvek >
Papriky 2018, 7.1.2018
Začínám s pěstováním pálivých papriček. Dostal jsem semena různě pálivých paprik od kamaráda, semen je dost, takže jsem klíčení nějak neřešil  (Pimienta Dioma, Do Pádron, 7 Pot Jonah yellow,..). Ale ve čtvrtek jsem si objednal semena dalších... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika