|
Slaná voda v jezírku, 9.1.2010 Ryby by byly fajn. A co třeba mořské sasanky |
 |
Domov plný květin, 9.1.2010 Jo díky, mě by ale spíš zajímalo jestli někdo neodebírá ten "Domov plný květin". Protože to babička nevybaluje, karty jsem neprohlížel. Zahlédl jsem tam nějaké cibuloviny, takže to nebude jen o pokojovkách. To by mohlo být ještě víc... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Domov plný květin, 8.1.2010 Eleno, díky.
Něco takového jsem tušil. Na jejich stránkách se o počtu karet nezmiňujou. Ani celkovou částku za komplet se člověk nedozví. Proto by mě zajímala cena tohoto celku a konečný počet karet. Děkuji, Vítek |
 |
Projekt zdarma, 7.1.2010 Nechápu. Samozřejmě jsem myslel předchozí svůj příspěvek. |
 |
Slaná voda v jezírku, 7.1.2010 Na kubík se dává 4Kg NaCl. |
 |
Projekt zdarma, 7.1.2010 Nojo, chápu že nesouhlasíte. Já si za tímto názorem nestojím. Marketingové manipulace zákazníků mi je celkem cizí. Jen mě zajímalo jaké se dozvím argumenty z druhé strany. Nejvíc věcí se dozvím, když si trochu rejpnu.
PS:Omlouvám se za hrubky v... celý příspěvek > |
 |
Projekt zdarma, 7.1.2010 Tím jsem nechtěl říct, že si v realizačních firmách rozdávají třinácté platy. Snažil jsem se naznačit, že ekonomika je složitější. Pro firmu je důležitý plinulý příjem zakázek. Musí zaplatit lidi, techniku, nájmy... Marketingové nástroje, které zvýší... celý příspěvek > |
 |
Množení a paragrafy, 7.1.2010 Až dopijěš flašku, ještě nějaké paragrafy přihodím. Třeba 384/2006Sb. |
 |
Domov plný květin, 7.1.2010 Dobrý den,
mé babičce chodí jakési karty (Domov plný květin)... Má pocit, že už toho má polovinu, tak musí koupit vše. Má někdo představu kolik celá ta sranda stojí? Kolik je karet? přadačů? |
 |
Projekt zdarma, 7.1.2010 Vždy platíte i věci o které nestojíte. Marketing firmy... Z čeho myslíte že jsou živí lidé závislí na zakázkách v době kdy zakázku neseženou? Do těch 15 tun kamení se může vlézt i třináctý plat pro manažery, nebo plat pro zaměstnance na zimu, kdy... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Množení a paragrafy, 5.1.2010 Zákony: 408/2000 sb.
316/2006 sb.
A pro školkaře je tu vyhláška 332/2006 Sb.
Pokud bys chtěl množit GMO 78/2004 Sb.
... |
 |
Co je to za rostlinu?, 2.1.2010 Ruskus je kytka za trest. Je poměrně velká a pichlavá. |
 |
Hledám zvláštní jabloň, 2.1.2010  Mám fotku.
Co třeba zajít na výstavu ovoce. Každoročně je v Riedelhofu. |
 |
Řez zanedbané jabloně, 1.1.2010  Novou korunu bych zapěstoval z levé větve. Je otázka jestli celou korunu odstranit naráz, nebo postupně. Škoda, že jste tu spodní větev ořezal. Kdyby na ní bylo víc větví, bylo by to lepší. Radikální řez bych provedl za vegetace. Ty větvičky co... celý příspěvek > |
 |
Řez zanedbané jabloně, 1.1.2010 Jedná se o ušlechtilou odrůdu, nebo je to semenáč? |
 |