Příspěvky uživatele - 35.93

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Drobné ovoce jsou už dávno i aktinidie, zrovna tak i ovocné zimolezy, 21.9.2016
Nejsou v dnesni době dulezitejsi antioxidanty nez vitamin C? Antioxidanty se vyskytují přirozeně v potravě, nejvíce například v borůvkách, zeleném čaji, kávě, rajčatech nebo listové zelenině.
Papriky žloutnutí listu, 21.9.2016
Podle mě všechny hnojiva mají vyvážený a kompletní složení, není nutné to nějak kombinovat ... tak to nemate spravnou predstavu, vyrobce hnojiv Kristalon (firma Yara) uvadi, ze tato hnojiva jsou urcena pro kombinaci s hnojivem Yara Liva... celý příspěvek >
Papriky žloutnutí listu, 20.9.2016
Přihnojovány jsou kristalonem ... jakym? Zrejme Plod a Kvet. Nedavate toho hnojiva moc? Listy vykazuji zrejme nedostatek horciku v dusledku prehnojeni draslikem (z kristalonu PaK). Chtelo by to take davat ledek vapenaty nebo Kristalon Start.
Zahradnictví Spomyšl, 19.9.2016
Nemam jiny nazor, ale na jinou zkusenost. Objednal jsem si jiz podruhe, protoze jsem byl spokojen nejen s dodaci lhutou a komunikaci ze strany dane firmy, ale predevsim kvalitou i cenou rostlin.
Zahradnictví Spomyšl, 19.9.2016
Zadne zahradnictvi nesdilim, se zahradnictvim Spomysl mam 1 dobrou zkusenost, dnes jsem ucinil dalsi objednavku - nejprve prisla zprava o nove objednavce, pote prisla dalsi zprava o potvrzeni objednavky. Vy s danym zahradnictvim zadne... celý příspěvek >
Zahradnictví Spomyšl, 19.9.2016
V tom pripade to neni potvrzeni objednavky. Kupoval jste tam neco? Ja ano a dostal jsem to behem 2-3 dnu v naprostem poradku. A pokud si neco objednam, nejen na internetu, ale napr. pokryvace na strechu, tak to tim obvykle nekonci, musim se... celý příspěvek >
Asimina Triloba, 9.9.2016
Hlavne je tá chuť exotická, celkom odlišná od ostatného ovocia. Tiež nechápem, ako to môže niekomu nechutiť. Tak to ja chapu velmi dobre a znam spoustu lidi, kteri o "exotickou" chut ovoce nemaji zajem a davaji prednost kvalitnimu tuzemskemu... celý příspěvek >
Jahody, 5.9.2016
Postrik - nejlepe Vertimec + smacedlo Silwet - provedte uz nyni. Je nezbytne, aby postrik dokonale pokryl listy, pripravek Vertimec je translaminarni, pronika listem na spodni stranu, kde se roztocik vyskytuje. Postrik srdicek prilis nepomuze.
O jakou jde chorobu slivoně?, 17.6.2016
V odkazu na podrobnejsi popis (WSU) se pise, ze populace se drasticky snizi behem horkych a suchych obdobi, takze v obdobi slunovratu se nedoporucuje zasahovat. A slunovrat mame za 4 dny...
Močovina a kravský hnůj, 16.6.2016
Posledni vetou narazim na to, ze nemate prakticky vubec zadne znalosti ani zkusenosti a vyslovujete zde kategoricke a nespravne soudy o kravskem hnoji.
Močovina a kravský hnůj, 16.6.2016
V kravskem hnoji je dusiku hodne, uvolnuje se postupne nekolik let (v roce aplikace a pak nasledujici 3 roky). Ale dava se 6-8 kg / m2, ne par granuli. Normalni pestovani je neco jineho nez "travnikareni".
O jakou jde chorobu slivoně?, 16.6.2016
"Prunus rust mite" - by mel byt "Hálčivec višňový", latinský název: "Aculus fockeui", anglicke názvy: "peach silver mite", "plum leaf mite", "plum rust mite", nemecky "Pflaumenrostmilbe". Jak jste prisel na přípravek Spruzit?
Močovina a kravský hnůj, 16.6.2016
Nevrazivost vuci organickum hnojivum zde urcite nepanuje, obvykle vsak kazdy pouziva vlastni kompost nebo (negranulovany) hnuj ci (pouzity) subtrat ze zampionarny a tato hnojiva dle vlastniho uvazeni doplnuje mineralnimi hnojivy.
O jakou jde chorobu slivoně?, 15.6.2016
Nissorun - (sviluška) - má silný translaminární účinek, likviduje i nezasažené škůdce na spodní straně listů, hubí larvy, nymfy a zimní i letní vajíčka, dospělce nehubí, ale sterilizuje, proto má pomalejší nástup, ale dlouhodobý účinek, 50... celý příspěvek >
Močovina a kravský hnůj, 15.6.2016
To je "Kouzlo přírody" a je to tajne...
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika