Příspěvky uživatele - 9.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Množení kvasinek Vínka, 19.9.2018
Nevím jak to chápete. Připadne mi, že myslíte když nepřidáte vinné kvasinky, nevznikne víno. To je ovšem omyl. Vznikne, tedy pokud zachováte správný postup. Akorát může pomaleji kvasit. Ale nemusí. Kvasinek na ovoci je několik habadějů. Akorát nejsou... celý příspěvek >
Oblíbený kvíz, 19.9.2018
Asi máte oba recht. Rubín, když má míň plodů mi taky dělá takovéhle kulaté obry. Letos jsou menší, musím to podpírat.
Oblíbený kvíz, 19.9.2018
No to jsem taky myslel. Ale Bohemii mám a rozpolcuje mně, že je proti tomuto daleko menší a jaksi "placatější" Tohle jsou jabka jak řepy (velikostí). (na vřetenu jich je 7).
Oblíbený kvíz, 19.9.2018 Obsahuje fotku
Zdravím vespolek. Chtěl jsem žlutý jabko a letos poprvé po řadě let mám plody. Žlutý jsou krásně, veliký hodně. Akorát mi ke štěstí chybí vědět, jak se jim říká. Evidentně zimní, ze stromu se jim nechce, to který nazobal kos jsem utrhl. Chuť... celý příspěvek >
Kočka na zahradě, 17.9.2018
PzH má recht. Kočka je přirozený predátor a vlastně provádí přirozený výběr. Pták, který se nechá chytit je milovníky překrmený zatloustlý lenoch, nebo nemocný.
Využití vylisované jablečné drti, 17.9.2018
Samozřejmě šel a velmi dobrý. Postupy jsou všude.
Jak rozdrtit jablka bez drvica, 11.9.2018
Proč to potřebujete vědět? Abyste použil stejný postup?
Odvod kouře z udírny, 3.9.2018
Jestli ta díra bude ve svislé stěně = trubka kolmo ke stěně, nedostanete do ní ten kouř ani heverem.
Sousedův břečťan, 29.8.2018
Co je tvoje je moje a co je moje, do toho ti nic není. To je stejná rada jako sníst bršlici. Pro tazatele, sem to nepište, stejně tu nic nevyřešíte. Pro K. Vykašlete se už na ty podtržítka, nedá se to číst.
Ako zachranit orech otraveny herbicidom?, 22.8.2018
No nevím, proč by ho schovával. Pistoli použitou k vraždě pečlivě zahodit, to už všichni známe z vražedných televizních seriálů. Ale vrták? Proč bych schovával vrták? Nebo dokonce se ho zbavoval! Jako bych se měl zbavit nástroje pro znásilnění (již... celý příspěvek >
Jak provest vysev redkve do současné vyprahlé půdy v ocekavani deste, 20.8.2018
Základní princip je, že jakmile výsev jednou zalejete, musíte zalévat furt. Co se dá v létě očekávat či ne, je ve hvězdách.
Okurky (rostliny) prestaly růst, 9.8.2018
Je jim hYc.
Výroba domácího vína - dotaz, 9.8.2018
Dokvasilo. Okoukněte, jestli mizí zákal, ochutnejte. Až kal částečně sedne, stočte.
Domácí ořechovice, 6.8.2018
Nevím jestli slunce má nějaký význam na vyluhování, snad teplo. Ale ten líh tím teplem uteče zpod čehokoliv. Nejlepší asi plechové víčko.
Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 5.8.2018
Bylo tam pět kuliček hořčice a kroužalka cibule.
Další diskuze:  11,  12,  13,  14,  15  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika