Příspěvky uživatele - 48.194

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za rostlinu, 14.8.2014
Anebo líčidlo americké? Musím se přiznat, že ten rozdíl nikdy nemohu poznat. Marcela
Chlor ve vodě ano či ne, 24.7.2014
Bazén s filtrací máme v provozu od roku 1981. Nejdříve byla kartušová, teď už léta máme pískovou. Vodu napouštíme z vodovodu, v plováku máme chlorové tablety a pH srovnávám rozvařenou krystalovou sodou ve vodě. Filtr vypínám pouze na noc, jinak stále... celý příspěvek >
Voda v bazénu zapáchá, 24.7.2014
Pro rychlost rozpuštění chloru ještě doporučuji tabletu chloru do plováku rozdrolit - rozbít. Jde to těžko, ale nástup účinku je opravdu daleko rychlejší. Jinak naprosto souhlasím, nevěřte těm, co tvrdí, že bez chemie, filtru atd. mají pěknou vodu.... celý příspěvek >
Voda v bazénu zapáchá, 23.7.2014
Dobrý den, já bych určitě zkusila kartuš měnit denně a pak uvidíte. Docela mě zarazil ten "sliz". Nepamatuji se, že bysme někdy něco takového měli. Ale kartuš jsem měnila denně + jsem měřila Ph a chlor + čištění-vybírání síťkou a tak 1-2krát týdně... celý příspěvek >
Listnáče na zahradě, 16.7.2014
Dobrý den, škumpa orobincová je též dost invazivní, navíc jedovatá a na někoho může působit i jako silný alergen. Jinak je na oko krásná! Ano, její předností je, že roste tam, kde jiné stromy hynou. Marcela
Jak hluboko stříhat popínavku?, 4.7.2014
Dobrý den, já tedy popínavé růže nestříhám... Vždy vystřihávám jen suché výhony a rostou jak o život, kvetou krásně. Popínavé růže se stříhají většinou jen když je potřebujete nějak usměrnit, upravit, ale jinak jsou popínavé, aby se pnuly... Marcela
Prosím poradíte dlouhokvetoucí trvalku s červenými květy 30-50 cm vysokou?, 4.7.2014
Dobrý den a co třeba monarda, phloxy, kohoutech chalcedonský, montbrecie, gladioly... Určitě je kytiček daleko víc, jen si vzpomenout. Marcela
Jaké zahradní nůžky?, 27.6.2014
Dobrý den, já mám zase s Fiskars jen ty nejlepší zlušenosti. Používám je již 15 let a jsou perfektní. Takže bych je nezatracovala. Marcela
Usychání buxusu, 9.6.2014
Dobrý den, buxus snáší hluboký řez. Ale bez obrázku těžko radit. Marcela
Nekvetoucí rododendron, 28.5.2014
Dobrý den, též nám letos všechny rododendrony nevykvetly. Jako důvod vidím zimu, která za nic nestála. Ale u několika se objevily poupata o hodně později a teprve začímají kvést. Marcela
Jak ochránit stromky proti okusu, 27.5.2014
Nechci Vám brát iluze, ale že by honci dostávali zvěřinu, tak to tedy nevím, nevím anebo chodím honce dělat na špatná místa!
Může být konvalinka v truhlíku?, 22.5.2014
Dobrý den, může. Konvalinka je trvalka a je jí nejlépe v zemi, vlhku a polostínu či stínu. Marcela
Založení trávníku v červnu?, 22.5.2014
Dobrý den, co se týče trávníku, tak zkušená zrovna nejsem. Ale zakládali jsme trávník v různou dobu a vždycky to vyšlo dobře. Samozřejmě je důležitá zálivka, ale semena stejně vždycky nejlépe vzešla po dešti. Marcela
Okrasné kameny kolem živého plotu, 20.5.2014
Dobrý den, tak cypřišek je používán hodně do živých plotů, z mé zkušenosti snese slunce i stín, potřebuje vlhčí zem, nesnáší nekrytá větrná místa. Hortenzie je vhodná spíš do polostínu nebo na místo, kde celý den nepraží slunce. Vajgélie a... celý příspěvek >
Nemoc narcisů, 6.5.2014
Dobrý den, měla jsem také takový problém. Starý zkušený zahradník mi poradil, ať cibule vyhodím a koupím si nové. A je pravda, že jsem to sice udělala s těžkým srdcem, ale ty nové cibule mi kvetou naprosto úžasně již několik let. Marcela
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika