Příspěvky uživatele - 173.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Deformace rajčat, 11.8.2017
Nelze srovnávat české hybridy s nehybridními odrůdami. Vždyť hybridní odrůdy byly právě šlechtěny na to aby nepraskaly, aby neměly žlutý límec, aby byly odolnější chorobám,  odolnější k mechanickému poškození a také nebyly tak náročné na... celý příspěvek >
Omáčka na špagety, 11.8.2017 Obsahuje fotku
Zapomněl jsem se přihlásit, abych mohl dát více fotek.            Vladimír
Omáčka na špagety, 11.8.2017
Také mám momentálně velký přebytek rajčat a tak se snažím je nějak využít. Zaujal mne recept na omáčku pečenou v troubě. Shodou okolností koupil syn cca před měsícem za směšnou cenu (jen cca 10% původní ceny) takový pečící hrnec podobný Remosce (jen... celý příspěvek >
Nejtěžší rajče, 10.8.2017 Obsahuje fotku
Ten Brutus je pěkná velikost. U mne také bývá něco okolo 500-600 gramů, ale nesmí jich být moc na jednom vijanu. Včera jsem sklidil první velká španělská rajčata (dříve než jiné roky). Specielně pro toto vlákno jsem vyfotil některé z nich, abych... celý příspěvek >
Sklizeň 2017, 10.8.2017 Obsahuje fotku
Tak to je pro mne překvapení. Nechtěl jsem zaplavovat toto vlákno svými fotkami rajčat. Letos mám opravdu nejlepší sezónu a hodně fotím, zelené plody každé odrůdy na rostlině, dozrávající plody, zralé plody a řezy plodem. Všechny ty fotky mám... celý příspěvek >
Sklizeň 2017, 9.8.2017
Co s tolika rajčaty najednou budete dělat?            Vladimír
Urychlení zrání rajčat, 9.8.2017
Já bych teď momentálně potřeboval zpomalit dozrávání rajčat. Nevím co s nimi a teď dokonce odjedu na týden na dovolenou.Chladné místo na skladování zralých rajčat nemám. Nečetli jste někdo o tom něco na... celý příspěvek >
Sklizeň 2017, 9.8.2017
Také mám rád oranžoví rajčata. Chuť připomínaící trochu nějaké ovoce není až tak rajčatová jako u rajčat červených nebo růžových, ale je to zpestření. Salát s kombinací červených a oranžových chutná výborně a také tak vypadá.  Amana Orange je... celý příspěvek >
Plíseň bramboru na rajčatech 2017, 9.8.2017
Popálení od ostrého slunce? To odlistění by tomu jen napomohlo.            Vladimír
Sklizeň 2017, 8.8.2017 Obsahuje fotku
Páteční sklizeň.            Vladimír
Co je to za houbu, 7.8.2017
Já jsem ho jednou jedl v polívce a nic světoborného to nebylo. Polívku to pěkně navonělo, ale houba byla jako drtiny. A to byla opravdu mladá, nekdy na konci března nebo na začátku dubna- ještě vůbec nic jiného nerostlo (byla na staré umírající... celý příspěvek >
Urychlení zrání rajčat, 6.8.2017
Souhlasím s Mimmo. Dělám to taky tak. Rajčata která dozrávají v chladné místnosti nepraskají, nedozrávají se žlutým límcem a pokud jde o chuť, tak jsem žádný rozdíl nikdy nepoznal. Snad jen některé drobné cherry se mně zdály jako by nedozrávaly.... celý příspěvek >
Plíseň bramboru na rajčatech 2017, 4.8.2017
Zajímalo by mne, co to znamená vyléčit. Znamená to, že rostlina roste dál a nové přírustky jsou zdravé? Pochybuji, že napadené plody a to jsou v určité fázi všechny na rostlině i když to na nich není vidět, se dají ještě... celý příspěvek >
Existuje zajímavá stránka věnující se problematice plísně bramborové. Doporučuji každému přečíst si to.            Vladimír
Pokud je to jak píšete a usychá jedna strana listu ev. jedna strana rostliny, tak se pravděpodobně jedná o Verticilium. Je to nepříjemná choroba šířící se kořeny z půdy za teplých a vlhkých podmínek. Někde je půda tak zamořená, že nezbývá nic jiného,... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika