Příspěvky uživatele - 208.81

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Čemu věřit refraktometru nebo cukroměru, 6.2.2020
jak se pracuje s cukroměrem? naměřil jsem hodnotu 8, kvas švestky 1 dílek = 0,02% podle popisu prodejce cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu/koncentrace sacharozy s vodou v procentech hmotnostního zlomku vím že v pálenici... celý příspěvek >
Choroby pažitky, 30.4.2018
Ano, i já mám úplně stejný problém. Opravdu není nikdo ze zkušených zahrádkářů, kdo by tuhle záhadu rozlousknul? Pažitku mám také už řadu let na stejném místě, krásně tam roste, ale ty světlé fléčky mě kazí radost. Měla to už loni. Letos první týdny... celý příspěvek >
Určení odrůdy - byl jsem napálen?, 5.10.2017
Když to tady tak "poslouchám", zkusíte mi doporučit dle Vašich zkušeností zajímavé odrůdy letních a podzimních hrušní na již zmiňované hezké slunné místo na Vysočinu, oblast Žďár nad Sázavou, 550 mnm, které by byly zajímavé chutí a zároveň se hodily... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika