Příspěvky uživatele - 76.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pomoc při určení rostliny, 29.3.2018
Dužnaté úplně asi ne, spíše jsem to popisovala jako pevné a trošinku tlusčí než obvyčejné papírové listy. U stonku se daly zlomit, ale pak už ne.
Pomoc při určení rostliny, 29.3.2018
Možná bych ještě dodala, že ten hlavní dřevnatý kmen byl u hlíny asi kolem 4-5cm v průměru. Pak druhá větev vyrůstala asi 15cm nad hlínou a tak metr byly dřevnatý, zbytek už byl normální sv. zelený a začal se právě košatit.
Pomoc při určení rostliny, 29.3.2018
Bohužel to není ono. Ale aspoň jsem zjistila jinou kytku co mám doma :D Bohužel tamta byla jiná. Nebyla pravidelná, obravdu to pak vypadalo jako košatící strom, takže větve i listy si rostly jak se jim zlíbilo, jen asi rostla moc rychle, takže... celý příspěvek >
Pomoc při určení rostliny, 28.3.2018
Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat, jestli byste mi někdo nepomohl určit rostlinu bohužel pouze z popisu. :(Snažila jsem se ji najít v různých herbářích, a pod, ale nikde jsem ji nenašla, nikdy jsem ji jinde neviděla. Bohužel mi ji doma zabili,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika