|
Příspěvky uživatele - 240.228
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lze zakopat strom?, 25.3.2017 Metr či metr a půl zeminy, nepřežije žádný strom a postupně uhyne. Konvalinka |  | Papoušek pro děti, 19.3.2017 Psa neraďte, buďme rádi, že paní je rozumná a psa nechce. Šla bych do těch andulek, za jedno je za pár týdnů přestanou bavit a andulka to přežije. Papoušci jsou dlouhověcí a to už je závazek. |  |
|  | Jaký teploměr pro kočku, 10.3.2017 Tak já bych koupila normální digitální, nevím, jestli je tam mezi nimi i rozdíl v rychlosti měření, ale každopádně tedy, co nejrychlejší. Poradila bych se třeba na veterině. Mám taky dvě britky, je jim osum, kastráti, kočka a kocour a nemocný byl... celý příspěvek > |  | Rakytník, 6.3.2017 Také mi roste jako plevel, ale tchánům taktéž samec zašel. Vůbec netuším, jestli samci také vyhánějí kořenové výmladky, protože jsem jich měla x kolem samic(už to sjíždím sekačkou) ale kolem samce nic. Vloni se objevil nějaký i kolem samce, tak... celý příspěvek > |  | Identifikace pokojovky, 5.3.2017 Děkuju vám moc, já znám jménem jen takové ty běžné pokojovky. Tahle je mi strašně povědomá a moc bych za to nedala, že ji má moje máma... to je taková květinářka, měla doma doslova prales, teď už to ale musela omezit, je to moc prácve, už by na to... celý příspěvek > |  | Identifikace pokojovky, 5.3.2017 Na konvalinkách ujíždím, což je i vidět V naší rodině máme tradici, že 1.května +-, jsme chodili s rodiči na konvalinky a kdo našel první, dostal čokoládu Fotku z lesa nemám, jen tuhle kytičku svoji, narozeninovou..jsem 1.května Konvalinka |  | Identifikace pokojovky, 5.3.2017  Dobrý den, kamarádka si koupila pokojovku a neví, co je zač a jak se o ni starat. Jsem spíše přes venkovní kytky, tak jsem slíbila, že se poptám. Víte někdo prosím? |  | Bobkovišeň - namrzlá?, 25.2.2017 Ano, moje vypadají už také mnohem hůř a bylo u nás -25 a sluníčko, takže zima hodně(oproti dvěma předešlým) a slunce to 100% dorazí. Kde jsou přistíněné, třeba borovicí, vypadají líp. Konvalinka |  | Namrznuta bobkovisen, 13.2.2017 S mým předpotopním mobilem to tu nějak nekomunikujeZapomněla jsem dodat, že tyhle jsou částečně přistíněné borovicema. Konvalinka |  | Namrznuta bobkovisen, 13.2.2017  Omlouvám se, ale nadá mi to: nevím, který bl... vám poradil živý plot z bobkovišní? Pokud to není celé přistíněné, dopadnou skoro každou zimu takto. není to ani tak mrazem, ale hlavně kombinace: v noci mráz, ve dne slunce. měla jsem to několik let po... celý příspěvek > |  |
|  | Jak odnaučit pejska kálet a močit v kotci, 7.2.2017 Nenapsala jste, kolik jí je. To je dost podstatné - jestli je to štěně, nebo už je dospělá. A venčit mimo kotec jste ji měli učit od začátku. Chcete říct, že když je puštěná v zahradě tak jde a vykálí se do kotce? Příklad: jsem se štěndem v zahradě,... celý příspěvek > |  | Jak hluboko sázet cibuli?, 4.2.2017 Prakticky je zahrnutá jen cibulka jako taková. Bývá už i narašená, natě různě dlouhé, takže ty neřeším. Konvalinka |  | Ptačí chřipka, 3.2.2017 Zaslechla jsem v TV zprávu, že náhrada za jednu slepici bude 100Kč. Tak nevím, u nás se také nosnice prodávají za 150-170Kč a ztráta na vejcích je snad také položka, ne? Konvalinka |  | Poradíte jaká trvalka se hodí?, 29.1.2017 Já mám Krulichovi dobrý objednávala jsem i zahradnictví Florianus - tam byli zaplavení, tak se objednávka zasekla a Lukon glads - tam byly sazenice strašně nedomrlé, hodně jich zašlo, asi by po vysazení potřebovaly prostě větší péči, ale se přiznám,... celý příspěvek > |  | Kvalitní krmivo, 27.1.2017 Tyhle konkrétní granule rozebírat nebudu, žádná top kvalita to není, i když se to tak tváří. Jen mne zarazilo, že píšete, že pes je pravděpodobně alergický na kuře a koupila jste kuřecí granule? Bývá to právě naopak a hodně pejskařů má vyzkoušeno, že... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|