|
Příspěvky uživatele - 176.147
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Napadení javoru, 18.2.2018 Děkuji za pomoc, zkusím to udělat jak píšete. A geotextili tam mám, tak ji dám pryč.
Nějaký postřik tedy asi na to není? V menší míře se mi to objevuje i na některých tavolnících. |  | Napadení javoru, 16.2.2018  Dobrý den, prosím o radu - čím je napadený javor palmatum Oridono-Nishiki na fotografii a jakým přípravkem jej ošetřit? Uvedené napadení jsem pozoroval i na tavolníku. Děkuji za pomoc
|  |
|  | Stanley, 17.8.2017  Bohužel už nemám zahradu až tak velikou a v současnosti mám již "mírně" zahuštěno - 2x Č. lepotica, 1x Stanley, 2x Redhaven1x hrušeň Jana, 2x višeň Favorit (letos též velmi úrodná)1x asi renkloda, 1x Idaret (každý rok min cca 100kg), po jednom Rubín,... celý příspěvek > |  | Stanley, 17.8.2017 Děkuji za pomoc. Mám dvě broskvoně Redhaven (r. 2007) a v sobotu skončilo cca třídenní zpracovávání letošní mírné úrody - cca 150kg.. |  | Stanley, 16.8.2017 Dobrý den, proti té monilii se provádí postřik kdy a jakým přípravkem, te´d už je asi pozdě na něco, když se bude pomalu sklízet? Já každý rok stříkám pouze proti pilatce. Mám Stanley od r. 2010 a plodnost je každoročně vysoká (s nadsázkou se dá říci... celý příspěvek > |  | Napadení plodů slivoně, 17.8.2016  Dobrý den,
mohu poprosit o radu čím je způsobené napadení plodů slivoně na foto a jde-li tomu zabránit? Děkuji |  | Hniloba na hrušni Jana, 24.10.2015  Dobrý den, nevíte někdo čím je způsobeno napadení hrušně na fotu a jak tomu předejít (odrůda Jana)? Projevuje se po sklizni na uložených hruškách. |  |
 |
|
|
|