|
Příspěvky uživatele - 80.39
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vhodná kombinace odrůd - kopání pařezů, 11.2.2008 Jabloně ve stěně se již před 30 lety pěstovaly na M IX, ty koření skutečně mělce. Třešeň, asi na ptáčnici, bych čekal hlouběji, zejména na hlubší ornici. |  | Popol z cierneho uhlia, 28.1.2008 Černouhelný popel je lepší než hnědouhelný, obsahuje určitě méně síry, i když ta z větší části shoří a odejde ve spalinách. Sloučeniny síry v půdě, není-li jich enormně mnoho ale mimořádná rizika nepředstavují. Doporučuje se nechat popel... celý příspěvek > |  |
|  | zahradní nábytek, 28.1.2008 No, pane Vrkoč, máte možná pravdu, ale když jsem zkoušel odstranit mechanicky dobře navrstvený nátěr ze staré židle, trvalo mi to týden a zbytky nátěru tam ve spojích a mezi vlákny dřeva stejně zůstaly. Louhování bych tak úplně... celý příspěvek > |  | Břečťan popínavý, 28.1.2008 Může se také nechat pustit kořínky ve sklenici s vodou (příp. stimulátorem). Snad by to mělo jít i nyní. |  | projekt na svažitý terén, 21.1.2008 Úspěch zaručen být nemusí. Svou roli hrají struktura a výška ornice, charakter podloží, zvolené rostliny, srážkové poměry a mnohé další. Každopádně bych přizval odborníka. |  | Poradí mi někdo?, 21.1.2008 Prosím zadavatele témat, aby z názvu příspěvku bylo alespoň zhruba poznat, čeho se týká. Děkuji |  | Rakytník, 21.1.2008 Na zahradě rakytník nemám, ale na staré hrázi rybníka jej vídám. Musí být více druhů vzniklých asi výsevem semen. Plody některých keřů jsou totiž opravdu nechutné, jiné, často i o něco větší, docela příjemně nakyslé. Odnožují poměrně... celý příspěvek > |  | Jablon do horších půdních podmínek, 21.1.2008 Údaj o mírném severním svahu na Valašsku s kamenitou půdou je velmi obecný. Důležitou roli hraji i další aspekty, nejen nadmořská výška, ale hlavně charakter zahrady a druh péče, který jí chcete v budoucnu věnovat. Je rozdíl, jestli hodláte... celý příspěvek > |  | Jak nejlépe naložit se slepičím hnojem?, 21.1.2008 Při smíchání suchého slepičího hnoje 1:1 s vodou vznikne hmota konzistence těsta. Sláma neklesne, spíš vyplave až po dalším zředění vodou 1: 10. |  | Sklápěcí pilka, 21.1.2008 Moje řeč. Snad jen pro majitele 1 - 2 malých stromků se může zdát kvalitní pilka zbytečně velkou investicí. Ona ale najde uplatnění i v dílně. Tak, jako kdysi jsem bez pilky s otočným listem neudělal ani krok, dnes na ni ani nevzpomenu. Ty zuby... celý příspěvek > |  |
|  | Špendlíky či ryngle?, 14.1.2008 Pravděpodobně se opakujeme, ale soudím, že jede o myrobalány - tedy podnože pod slivoně. Ty jsou totiž velmi vitální, takže přežily onu zmíněnou likvidaci, rozmnožují se taky hojně odkopky |  | Roubování, 14.1.2008 Těch vykřičníků, myslím, tolik netřeba. Jistě, je pravděpodobné, že oskeruše srůstá i s hrušní. Obecně, hrušky, jeřabiny, hloh, mišpule, oskeruše, kdoule, kdoulovec, muchovník, a další mají navzájem afinitu. Někdy lepší, jindy horší. To ale... celý příspěvek > |  | Řízkování maliníku, 7.1.2008 Já mám Ljulin - nebo tak nějak. Řekl bych, že těch pozdních malin na letošních výhonech je jednak trochu míň (při odstranění všech loňských by to možná bylo jinak) a hlavně - ty letní jsou mnohem... celý příspěvek > |  | Slimáci, 10.12.2007 Takový ekologický přístup musím ocenit. Sám nemám s trpícími slimáky takový soucit a taky mi v prstech nejsou příjemní. Řeším je horkou vodou a - stejně jako Vy - kompostem. |  | utoci kuna na cloveka?, 3.12.2007 Pro jistotu si vemte vysoké boty a Postinor. |  |
 |
|
|
|