Příspěvky uživatele - 173.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sklizeň 2015, 4.9.2015
Asi to červené rajče s konzistencí Zlatavy není tak důležité.  Ty Beefmastery máte ze skleníku nebo máte také nějaká rajčata venku? Jinak Kozí Horka byla v mládí našim oblíbeným místem na koupání, dnes chodím jen na Špicu, mám to tam 10... celý příspěvek >
Sklizeň 2015, 3.9.2015
Zajímalo by mne co konkrétně rozumíte konzistencí jako Zlatava. Prosím napište.                       Vladimír
Bifteková rajčata, 3.9.2015 Obsahuje fotku
Někdy začátkem roku jsem dostal z MMM swapu 43 odrůd biftekových rajčat ve tvaru srdce. Asi polovinu jsem jich pěstoval a musím přiznat, že když tato rajčata rozkrojím, tak mi srdce opravdu zaplesá. Přidávám obrázky některých z nich.  ... celý příspěvek >
Množení sazenic rajčat řízkováním 2014, 3.9.2015
Dnes jsem zahájil rajčatovu sezónu 2016. Zasadil jsem šest zálistků z rajčete Sungold F1, ze kterých budu během zimy klonovat rostliny pro výsadbu v květnu 2016.                        ... celý příspěvek >
Rajčata - kdy budete končit rajčatovou sezónu a jak?, 2.9.2015
Já budu končit rajčatovou sezónu jeden den předtím, než bude první mráz a nebo rajčata budou napadena plísní bramborovou. Jak píše PP, tak otrhám všechno mající šanci ještě dozrát, uložím kdekoliv v bytě, třeba do krabic, nepotřebují světlo. V... celý příspěvek >
Listy u rajcat, 18.8.2015
Toto doporučení vychází ze dvou předpokladů: - odstraněním spodních listů se umožní lepší přístup vzduchu k listům, jejich rychlejší osychání a tím se pravděpodobně sníží možnost napadení rostlin plísní bramborovou. Za určitého počasí ovšem toto... celý příspěvek >
Bifteková rajčata, 18.8.2015
Tak to KBX je pěkný kousek, vypadá to jako ze dvou slepených květů.                                                 ... celý příspěvek >
Bifteková rajčata, 18.8.2015 Obsahuje fotku
Pár momentek z mé zahrady.                          Vladimír
Dva druhy dýní na jednom kompostu, 16.8.2015
Není to žádný problém.Běžně pěstuji různé typy a odrůdy tykví vedle sebe.                           Vladimír
Sklizeň 2015, 15.8.2015
Asi Datlo.                Vladimír
Kožovité papriky, 10.8.2015
Plody jsou asi napadené roztočem Hemitarsonemus latus.            Vladimír
Scvrkávání rajčat, 8.8.2015
Rajčata je třeba v tomto slunečném počasí stínit (hlavně plody vystavené plnému slunci). Přehodit záclonu nebo kus takového toho pytle na cibuli. Voda nepomůže.                      ... celý příspěvek >
Papriky - problém, 8.8.2015
S tím vápencem to není tak jednoduché. Deficit Ca neznamená, že v půdě je nedostatek vápníku, ale to že kořeny rostliny nejsou schopny přijmout dostatek vápníku. Příčinou může být nadbytek dusíku (přehnojení), buď velmi vysoké nebo velmi nízké pH,... celý příspěvek >
Bifteková rajčata, 7.8.2015 Obsahuje fotku
Toto rajče opravdu nemá chybu.         Vladimír
Scvrkávání rajčat, 7.8.2015
Pochopitelně, pokud není pro vás pracné dát tam stínění a odpoledne ho sundat, tak je to jistě lepší. S tím Španělskem ale pravdu nemáte. Problémem tam není slunce, ale snaha vypěstovat rajčata, která se mohou vozit po celé Evropě aniž se během... celý příspěvek >
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika