|
Příspěvky uživatele - 173.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mrkev, 23.10.2016 Miroslave,
našel jste někde kdo tuto mrkev nabízí (majitele práv) nebo internetovou adresu na katalog EU? Mrkev mne až tak nezajímá, ale netová stránka by mne zajímala.
... celý příspěvek > |  | Paprika Rodrigo, 23.10.2016 To, že semena rajčat přežijí do příštího roku a vyklíčí ještě neznamená, že rajčata mají charakter plevelných rostlin. Možná by také vyklíčila i papriková semena, ale žádné papriky se zralými semeny se nevyhazují, vyhodí se jen nedozrálé papriky,... celý příspěvek > |  |
|  | Mrkev, 22.10.2016 Mrkev Flyaway F1 je jistě zapsána v katalogu povolených odrůd zeleniny EU. Tam by se dalo zjistit kdo je majitelem práv k této odrůdě. Tento katalog byl dostupný na internetu, ale od určité doby nejsem schopen se na tento web nalogovat. Vlastně nevím... celý příspěvek > |  | Paprika Rodrigo, 22.10.2016  Nechtěl jsem debatovat o tom, kolik práce je s pěstováním paprik a kolik s rajčaty, ale zarazila mne poznámka o tom, že rajčata jsou skoro plevelná rostlina a s tím souhlasit nemohu. A na to jsem musel reagovat. Je docela běžné, že z rajčat... celý příspěvek > |  | Mrkev, 22.10.2016 Mrkev Flyaway F1 je odrůda, kterou prodává v barevných sáčcích (Hobby serie) SEMO. Cena cca 17,- Kč za sáček - 300 semen). V nabídce pro profesionály ji nemají. Možná by bylo dobré u nich zažádat mailem, jestli by byla možnost poslání většího... celý příspěvek > |  | Paprika Rodrigo, 20.10.2016 Tak tomuto vyjádření nerozumím. To bych mohl říct o každé zelenině, že v příhodných podmínkách roste sama. Jen bych připomenul, že rajčata jsou zeleninou (někdy jsou také považovány za ovoce), kterého se na celém světě pěstuje zdaleka nejvíce, kolik... celý příspěvek > |  | Mini, Bibi, Datlo od Semo, 19.10.2016 Máte někdo nové zprávy jak to vypadá s těmi nejnovějšími- Jahodo a Blumko?
Vladimír |  | Paprika Rodrigo, 19.10.2016 Ještě jednou díky za perfektní popis. Já mám omezený prostor pro pěstování sazenic a tak na výsev papriky se dostane o měsíc později, až tak někdy kolem 15. března. U mne mají přednost rajčata a proto papriky až po nich. Dřív jsem vyséval papriky už... celý příspěvek > |  | Hořká mrkev, 19.10.2016 Hořkost mrkve může být způsobena housenkami pochmurnatky mrkvové. Ale ty housenky byste jistě viděla.
... celý příspěvek > |  | Paprika Rodrigo, 12.10.2016 Moc pěkně popsáno. Asi si z toho něco vyberu i když pěstuji papriky volně na záhonu, mulčované černou tkanou folií (foliový kryt, nízký tunel jen tak někdy v květnu). Zajímaly by mne ještě nějaké termíny- setí, přesazování, výsadba, první sklizeň,... celý příspěvek > |  |
|  | Paprika Rodrigo, 10.10.2016 Cokoliv co se týká konkrétně odrůdy Rodrigo.
Vladimír |  | Paprika Rodrigo, 8.10.2016 Pěkný macek. Více informací by nebylo?
Vladimír |  | Jaká semena vybrat? Semo, NohelGarden, MoravoSeed, Nostalie či jiná?, 1.9.2016 Mně se také někdy mezi mrkví objeví tzv. mrkvous, tj. kříženec mezi mrkví a planou miříkovitou rostlinou, která u nás roste na loukách. Od mrkve se dá dobře poznat a tak ji vytrhnu a dál to neřeším. Asi není tak jednoduché udržet stoprocentně čisté... celý příspěvek > |  | Jaká semena vybrat? Semo, NohelGarden, MoravoSeed, Nostalie či jiná?, 31.8.2016 Semena si vybírám podle odrůdy, firma, která je dává na trh mne až zas tak nezajímá. Něco má SEMO, něco jiného má Moravoseed. Klíčivost semen od všech firem by měla být přibližně stejná, podle normy a testů by se měla pohybovat někde nad 93 %,... celý příspěvek > |  | Rajče Stupické polní rané, 10.8.2016 Ať je to kříženec nebo mutace, tak je to pořád rajče kde ve zralém plodu nejsou žádné glykoalkaloidy.
... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|