|
Šednutí okraju listů jahod, 10.7.2017 Stalo se mi to také, aktivně jsem přihnojovala, a sice naředěnýma slepičincema. Nejdříve jsem si myslela, že je to spálené od sluníčka... Mrzí mě to moc. Je po nich... Měla jsem je v samozavlažovacích květináčích. Příště už budu chytřejší... |
 |
Rajčata 2017, 6.7.2017  Další foto |
 |
|
 |
Rajčata 2017, 6.7.2017  Prvni Kumato ze skleníku bylo moc dobré. |
 |
Jahodníky do truhlíků na terasu, 20.4.2017 Můžete popsat pěstování jahod v truhlíkách? Jak často přesazujete nebo kolik let necháváte ve stejném truhlíku? Čím hnojíte a jak často? Jaké truhlíky používáte? V zimě je máte kde? Díky. |
 |
Začátečník v novém skleníku - papriky, okurky, 17.4.2017  Mám podobně velký skleník 2,5x6 m nyní 3. rokem. Rajčata pěstuju na jedné straně 6 ks cherry vysazených metr od sebe a vedených na 4-5 výhonů (loni) a na druhé straně 4 neroubované okurky (úroda pro více jak 4členou rodinu). Papriky jsem měla loni... celý příspěvek > |
 |
Mráz, 17.4.2017 Tak u nás bylo -2 st.C, ve skleníku + 5 st. - přitápím el. horkovzdušným ventilátorem. I tak mám obavy, jak na tom budou přísady rajčat, které tam všechny mám. Třešně, meruňky, broskve jsou odkvetlé, jahody začínají kvést... Teď už krásně svítí... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2017, 12.4.2017 Nebude to jenom spálené od sluníčka?
|
 |
Uz vam leze jarni cesnek?, 28.3.2017 Tak náš česnek už taky vylezl, sázený 12.3. a mořený v Sulce. Není toho moc, asi 70 ks. Soused sadil na podzim a má ho asi 10 cm vysoký. |
 |
Nový travník u domu, 27.3.2017 A opravdu trváte pouze na trávníku? Myslím, že na tom Vašem prostoru by se dalo vytvořit něco mnohem hezčího, na co by se dalo koukat, než jenom trávník :) |
 |
Výsadba do skleníku, 27.3.2017 Tak ty sazenice máte luxusní! A ještě se zeptám, máte již odzkoušeno, že Vám ta brzká péče s vyséváním přinese časnou sklizeň? |
 |
|
 |
Výsadba do skleníku, 26.3.2017 Zdravím Ivo, můžete upřesnit v jaké nadm. výšce pěstujete? Jaký máte skleník (sklo nebo polykarbonát) a kdy jste vysévala rajčata a papriky, že už máte připravené sazenice. Díky.
|
 |
Stavba skleníku - základy, 24.3.2017 Zajímavé... jen nechápu, jak ty záhony na zimu ryjete? Jak jsou vysoké? Jak často v nich měníte zeminu? Díky. |
 |
Postupná úroda jahod (druhy), 18.3.2017 Loni jsem objednávala frigo sadbu z jahodárny Vraňany odrůdu Salsa a Florence - doporučuju. Pokud chcete sklízet delší dobu, tak objednejte ještě nějaké rané (třeba Rumba), od každého aspoň 10 sazenic a sklízet budete víc jak měsíc. Udělejte tři... celý příspěvek > |
 |
Pařeniště bez hnoje, 16.3.2017 Jakou máte v tom pařeništi zeminu a hnojíte něčím před výsevem? Využíváte ho i jinak než jen k předpěstování sadby košťálovin? Jinak dávám 👍a 👏. Moc hezká inspirace! |
 |
Co všechno pěstujete ve skleníku?, 16.3.2017 Z bylinek zasaďte mezi rajčata bazalku, kterou si nyní předpěstujte v květináči doma. Nyní můžete ještě vyset do skleníku špenát, za měsíc i dřív budete sklízet. |
 |