|
Příspěvky uživatele - 247.166
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2018, 9.1.2018 Ďakujem, Milane, ale mali by prísť do 18. januára, tak to moje rajčinky zatiaľ vydržia. Zatiaľ mám vysiatych 20 odrôd po 2 semienka, niektoré mienim klonovať. Ešte minimálne 20 druhov budem vysievať v marci. Eva T |  | Rajčata 2018, 9.1.2018 Milane, ja ešte stále čakám na zásielku osvetlenia, už sa mi uvoľnila izba po vianočnej návšteve mojich najbližších z UK, takže by som tam mohla tie svetlá nainštalovať bez toho, aby niekoho ohrozovali a tiež by som tam mohla regulovať teplotu. Včera... celý příspěvek > |  |
|  | Gardenberry, 9.1.2018  Tiež som bola s Gardenberry vlani veľmi spokojná, nadm výška 400m z výsevu 30.1 2017- prvé zrelé 26. 5. 2017 Eva T. |  | Hádanka, 9.1.2018 Díky, pán Hlavatý, známka je aj tak moc dobrá na moje znalosti odrôd jabloní- lebo ani nejak nepoznám Weby, kde by sa o nich odborne písalo. A musím si pozrieť tú 2-ku, lebo tá naša stará odroda sa na ňu dosť podobá, ale tú už určite v... celý příspěvek > |  | Hádanka, 9.1.2018 Pan Hlavatý, tak som ich podľa vášho návodu pomenovala- 1.Lucy, 2. Jonagold, 3. Jonathan, 4. Viktoria. Máte inšpirujúce hádanky pre pobavenie. Eva T |  | Rajčata 2018, 8.1.2018 Milane, vrcholové odrezky zakoreňujem najskôr, lebo po odrezaní vrcholu to donúti rastlinku vyháňat z pazúch listov- postupne zhora-nadol nové zálistky- na ďalšie množenie odrezkami("klonovanie"). Rajčiny z listov množiť nejde. Inak dobrý... celý příspěvek > |  | Hádanka, 8.1.2018 Pán Hlavatý, celkom ma zaujali vaše hádankové príspevky, v odrodách jabloní sa veľmi nevyznám, pestujeme v sade ešte stále tú 3-jku, starý dobrý Jonathan-, ešte aj Bohemiu, Rubín, Ontario, Golden Del. a dokonca ešte aj starý strom Parmény zlatej a 1... celý příspěvek > |  | Rajčata 2018, 8.1.2018  Ešte pridávam obrázky z dnešného množenia 2 druhov z vrcholových odrezkov. Eva T |  | Rajčata 2018, 8.1.2018 Dnes som kúpila v semenárstve to nové Jahodo od Sema. Pestovali ste ho už niekto vlani? Eva T |  | Rajčatový hokus pokus - průběh, 7.1.2018 Milane, tie na tom prvom obrázku Bonsety a Štartky máš celkom pekné pevné, tak nech sa im darí. Eva T. |  |
|  | Rajčata k dlouhodobému skladování podzim/zima, 6.1.2018 Vladimíre, to som našla dnes, keď som surfovala na tom Fr. Webe, ktorý tu doporučil p. Kohútek, zaujalo ma to, tak som to tu voľne skopírovala- inak, nie je to eshop,- len akási databáza síce aj tak môžeš mať pravdu, kadekdo si môže uviesť hocičo a... celý příspěvek > |  | Rajčata 2018, 6.1.2018 Dík, Maťo, dúfam, že aj, trochu som tam surfovala a našla som veru všeličo zaujímavé, niekedy do budúcna, stojí za to vyskúšať. Eva T. |  | Rajčata k dlouhodobému skladování podzim/zima, 6.1.2018  Vladimíre, a čo hovoríš na túto odrodu, ktorú som dnes našla na nete- prikladám voľný preklad z prekladača.
2114 - Wintertomate
Odroda pestovaná v Nemecku, z Ruska, vyvinutá Dr. Klapprottom. Malé červené plody-25 až 40 gramov, typu zužujúcej sa... celý příspěvek > |  | Rajčata 2018, 6.1.2018  To vyzerá na Minikumato takej koktejlovej veľkosti. Klasické Kumato viď vlaňajšie foto. Eva T. |  | Rajčata 2018, 6.1.2018  Ja som by som taký strom rada videla, lenže u nás firmy také projekty v maxi sklenníkoch nerealizujú a v domácich podmienkach to nie je možné.Celkom ma však fascinovala pred 4 rokmi na Agrokomplexe prinesená "rastlinka" z farmy Kameničany, myslím, že... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|