Příspěvky uživatele - 202.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rybníček nebo žabinec?, 26.3.2008
Dobrý den je reálné na zahradě vybudovat malinký rybníček nebo větší jezírko bez folií?Když jsme vrtali díru na kůl na plot, asi v půli metru nastupovala voda dříve zahradou protékal potok, ale díky regulaci už tam není i ve sklepě domu vždy stoupne... celý příspěvek >
Lilie - prosba o rady, 20.3.2008 Obsahuje fotku
Pokud se mi to podaří, abych měla s sebou zrovna foták a vychytám dobu květu, tak není problém a foto sem vložím pro inspiracidržte palce.Hezké velikonoce přeji všem.Poslové jara už jsou tu!
Lilie - prosba o rady, 17.3.2008
Stojí za zmínku... kousek od nás mají sousedi podél cesty k domku záhon se zakrslými dřevinami Borovice kleče a pod.vzrostlé asi ve výši kolen i více a mezi nimi pár hnízd s trsy lilií a řeknu vám vypadá to krásně obzvláště ty čistě bílé
Děkuji paní Kláro i vy máte moc hezkou zahrádku je vidět že se o kytičky dobře staráte I Vám přeji pěkně rozkvetlou zahradu.
Ano myslím že tak by jste se mohla dostat dobrého výsledku.Ostatně chce to trpělivost a časem budete o vlastní zkušenosti bohatší a výsledek Vám určitě bude dělat velkou radost!! Moc Vám přeji at vše krásně kvete!!I já se moc těším na to čím mě letos... celý příspěvek >
cibuloviny - a co po nich?, 17.3.2008
Teda vážně super s těmi copánky to také vyzkouším děkuji za inspiraci
Lilie - prosba o rady, 17.3.2008 Obsahuje fotku
Já sázím Lilie jak na podzim tak na jaře do země, vždy do tzv košíku kvůli hlodavcům mezi trvalky, např.denivky, jiřiny nízké, k pivoňkám i mezi růže se hodí.Samostatně dlouhé stvoly nevypadají zrovna pěkně, ve smýšeném záhoně pěkně... celý příspěvek >
Lilie a denivky, 29.2.2008
Tato denivka po slovensky laliovka! se s největší pravděpodobností jmenuje FOURTY SECOND STREET ale nemohu to tvrdit stoprocentně. Helena
biskupská lilie, 22.12.2007
hm... asi bych zkusila naslouchat přírode jak by se cibule zatáhla (jak ovadne a seschne stonek) dala bych ji do sáčku s pilinami a rašelinou udělat dírky hlídat aby byla trocha vláhy, někam do tmy třeba pod vanu nebo do chodby... a z jara do... celý příspěvek >
další neznámá trvalka, 22.12.2007
tuhle cibulovinu mám na zahradě a je to určitě! allium Sphaerocephalum je nenáročná, zabírá mimnimum místa je bez listů stonky jsou aso kolem 50 cm květ velikosti vajíčka a výborně se hodí do vazeb:))
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika