|
Rybníček nebo žabinec?, 26.3.2008 Dobrý den je reálné na zahradě vybudovat malinký rybníček nebo větší jezírko bez folií?Když jsme vrtali díru na kůl na plot, asi v půli metru nastupovala voda dříve zahradou protékal potok, ale díky regulaci už tam není i ve sklepě domu vždy stoupne... celý příspěvek > |
 |
Lilie - prosba o rady, 20.3.2008  Pokud se mi to podaří, abych měla s sebou zrovna foták a vychytám dobu květu, tak není problém a foto sem vložím pro inspiracidržte palce.Hezké velikonoce přeji všem.Poslové jara už jsou tu! |
 |
|
 |
Lilie - prosba o rady, 17.3.2008 Stojí za zmínku... kousek od nás mají sousedi podél cesty k domku záhon se zakrslými dřevinami Borovice kleče a pod.vzrostlé asi ve výši kolen i více a mezi nimi pár hnízd s trsy lilií a řeknu vám vypadá to krásně obzvláště ty čistě bílé |
 |
Lilie - prosba o rady, 17.3.2008 Děkuji paní Kláro i vy máte moc hezkou zahrádku je vidět že se o kytičky dobře staráte I Vám přeji pěkně rozkvetlou zahradu. |
 |
Lilie - prosba o rady, 17.3.2008 Ano myslím že tak by jste se mohla dostat dobrého výsledku.Ostatně chce to trpělivost a časem budete o vlastní zkušenosti bohatší a výsledek Vám určitě bude dělat velkou radost!! Moc Vám přeji at vše krásně kvete!!I já se moc těším na to čím mě letos... celý příspěvek > |
 |
cibuloviny - a co po nich?, 17.3.2008 Teda vážně super s těmi copánky to také vyzkouším děkuji za inspiraci |
 |
Lilie - prosba o rady, 17.3.2008  Já sázím Lilie jak na podzim tak na jaře do země, vždy do tzv košíku kvůli hlodavcům mezi trvalky, např.denivky, jiřiny nízké, k pivoňkám i mezi růže se hodí.Samostatně dlouhé stvoly nevypadají zrovna pěkně, ve smýšeném záhoně pěkně... celý příspěvek > |
 |
Lilie a denivky, 29.2.2008 Tato denivka po slovensky laliovka! se s největší pravděpodobností jmenuje FOURTY SECOND STREET ale nemohu to tvrdit stoprocentně. Helena |
 |
biskupská lilie, 22.12.2007 hm... asi bych zkusila naslouchat přírode jak by se cibule zatáhla (jak ovadne a seschne stonek) dala bych ji do sáčku s pilinami a rašelinou udělat dírky hlídat aby byla trocha vláhy, někam do tmy třeba pod vanu nebo do chodby... a z jara do... celý příspěvek > |
 |
další neznámá trvalka, 22.12.2007 tuhle cibulovinu mám na zahradě a je to určitě! allium Sphaerocephalum je nenáročná, zabírá mimnimum místa je bez listů stonky jsou aso kolem 50 cm květ velikosti vajíčka a výborně se hodí do vazeb:)) |
 |
|
 |