|
Příspěvky uživatele - 6.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Papriky 2020, 3.2.2020 Zejtra si jedu pro Amy, tak vezmu i Vlastu. A taky mají nějakou Super Amy. Poptám se zahradnice, co to prodává, ale i tak: nevíte někdo náhodou, oč se jedná? Nějaké zkušenosti nebo alespoň povědomí?
Ta zvědavost je opravdu smrtonosná: už teď mám... celý příspěvek > |  | Papriky 2020, 3.2.2020 Díky za radu. Už je přidávám do repertoáru.
Milan HP |  |
|  | Papriky 2020, 2.2.2020 Díky za info.
Zdá se mi to nebo jsou každá trubice jiné barvy světla? Ta Phillipska je jasně 6500°K, ale ta na fotce blíž se mi zdá žlutější (4000°K?). Používám tytéž. Měl jsem obavy, aby rajčatům to UV záření neublížilo, ale asi je to v pohodě.... celý příspěvek > |  | Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 2.2.2020 2.2.20 Tak, všech devět listopadových hrdinů je přesazeno do konečných nádob 12l, kromě Vilmy, ta dostala jen 7,5l. A také Tomato Berry 2 je v provizoriu 5l. Je totiž mnohem slabší než jeho bratříček, takže když/až zesílí, přesadím ho ještě jednou.... celý příspěvek > |  | Papriky 2020, 2.2.2020 Dobrá, vyjádřit se můžu, to mě baví, ale výsledek bude spíš samomluva.
Z Vašich odrůd mám vyzkoušenou jen Slovakii v květináči na balkóně. Hodnocení na stupnici 0 - 10 tak kolem 6,5. Řekl bych spolehlivá stálice, něco jako manželka. Letos ji chci... celý příspěvek > |  | Paprika jako dvouletka?, 2.2.2020 Vyfotil bych, kdybych měl čím. A moje studentka, co mi fotila rajčata, v pondělí nepřijde.
Krupice je spíš na horní straně listů a dá se setřít. Jsem sklerotik, protože jsem se zapomněl zmínit o těch dvou postřicích ledkem vápenatým (1% roztok),... celý příspěvek > |  | Paprika jako dvouletka?, 1.2.2020 No, nejsem si úplně jist, že to byly přímo molice, ty jsou bílé. Dospělce jsem měl, ale byli černí. Na listech jsou stále takové bílé krupičky, ale zdají se naprosto mrtvé. Kdyby nebyly larvy mrtvé, líhli by se dospělci. A já se domnívám, ale je to... celý příspěvek > |  | Paprika jako dvouletka?, 1.2.2020 Asi před týdnem jsem přesadil obě papriky Jabliny ze 7,5 litráku do 12l nádoby. Větší nemám. Přihnojil jsem Cereritem a více-méně na ně zapomněl. No a dneska jsem kontroloval, zda není bez vody a ejhle, ona ta velká také obrazila. Má několik nových... celý příspěvek > |  | Rýchlenie rajčín pre rok 2020, 29.1.2020 Elen, myslím, že je jim třeba přidat světlo. Čím víc je přihnojíte, tím víc se budou vytahovat. Osvětlení, které stačí, když jsou rostlinky malé, je potom, když mají víc pravých listů, nedostatečné. Ale Gardenberry je opravdu vysoká odrůda.
Milan... celý příspěvek > |  | Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 29.1.2020 Dobrej vtípek s tou Maglia Rosou v azbuce.
M. |  |
|  | Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 29.1.2020 Je vidět, že mé příspěvky zas až tak moc nečteš. MP = Matka Příroda. Já jí hodně věřím a hodně o ní mluvím.
Milan HP |  | Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 28.1.2020 No, "obul". Dva roky jsem strávil lámáním si hlavy, co mým rajčatům chybí. Už jsem chvílemi propadal beznaději. Ale vytrval jsem a MP se mi odměnila.
Leč není radno křičet hop, dokud jsme nedoskočili. Uvidíme, jak to půjde dál.
Milan HP |  | Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 28.1.2020 Evi, musím říct, že jsem Mongolského Karlika nikdy neměl. Ale Ty i Vladimír o něm často mluvíte, takže bych ho rád zkusil. To není F1, že? Kdybys tedy náhodou měla nějaká semínka nazbyt, můžeš mi je poslat? Ale nemám nic moc na oplátku. Snad jedině... celý příspěvek > |  | Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 27.1.2020  Tak tady jsou ty slíbené obrázky.
Milan HP |  | Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 26.1.2020 26.1.20 Dnes jsem měřil intenzitu osvětlení na východním okně, kde mám přezimující papriky a ode dneška tam šla i jedna přesazená Strabena. Opět bylo zataženo (tady vládne inverze), difúzní venkovní světlo pod 1000 lx. S osvětlením 1xLED žárovka 20W,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|