Příspěvky uživatele - 173.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2017, 16.1.2017
Od rajčat vysetých v březnu nemůžete očekávat nějakou velmi ranou sklizeň.  Pochopitelně je v dubnu sazenicím lépe v teple někde doma, rostou tam rychleji, ale i venku rostou a dokonce v chladnějších podmínkách vytvoří bohatý kořenový systém,... celý příspěvek >
Pěstování cuket navysoko, 15.1.2017
Já si myslím, že ne, cuketa jako cuketa. Jen nemůžete na té rostlině nechat velké cukety, musíte trhat plody v přiměřené velikosti, aby se vám to celé nějak nezhroutilo.            Vladimír
Pěstování cuket navysoko, 14.1.2017
Stačí vyvazovat kmínek k tyči. Listy můžete také odstraňovat, hlavně ty co budou ležet na zemi a ty co budou nějak poškozené nemocí.            Vladimír
Rajčata 2017, 14.1.2017
Já ve druhé polovině dubna vždy vysazuji část svých rajčat. V těchto dnech jsou ve dne teploty vhodné pro růst rajčat a na nočnních teplotách až zas tak nezáleží, pokud neklesají pod 4 °C. Obecně se nesází proto, že až do 15. května hrozí noční... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 13.1.2017
Blbne od prosince, aby měla rajčata co nejdříve a úroda byla co nejvyšší. Úhyn rostlin plísní s tím nemá nic společného- uhynou ty co byly vysety v prosinci i ty co byly vysety v dubnu jen s tím rozdílem, že z těch vysetých v dubnu nebude žádná... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 12.1.2017 Obsahuje fotku
Tak to jste mně špatně porozuměl nebo jsem to špatně napsal. V tom prosinci jsem vysel jen keříčková rajčata (11 odrůd většinou chladnu odolných ruských rajčat od šlechtitele Sarayeva), která budu vysazovat okolo 1. dubna do teplého pařeniště a čtyři... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 12.1.2017 Obsahuje fotku
Vladimír
Rajčata 2017, 12.1.2017
Paní Evo, Váš sortiment rajčata je velký a moc se mně líbí už proto, že řadu z těchto odrůd jsem pěstovala a budu pěstovat. Někde v tomto vlákně už jsem české odrůdy, které budu letos pěstovat uvedl. Byly doby (v osmdesátých letech minulého století),... celý příspěvek >
Biologická ochrana rajčat proti plísni, 10.1.2017
197201 I když s názorem někoho nesouhlasím, tak si rád přeču co si o tom ostatní myslí a většinou také napíši svůj názor. Takto většinou probíhá diskuze. Bez rozdílných názorů není žádná diskuze. Myslím si, že je běžné, že ten kdo něco... celý příspěvek >
Biologická ochrana rajčat proti plísni, 9.1.2017
Compost tea je jistě lepší než nic. Ale není mně jasné co to má společného s biologickou ochranou rajčat proti plísni (dokonce proti plísni bramborové?).            Vladimír
Rajčata 2017, 7.1.2017
Každý zdravý list je pro rostlinu přínosem. Běžné bývá, že se odstraní jen všechny listy, které leží na zemi (omezení možnosti infekce z vlhkosti) a také všechny spodní listy pod větvičkou na které už uzrála všechna rajčata (nemají žádný vliv na... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 7.1.2017
Asi nikdo z nás tyto dvě odrůdy na své zahradě nepěstoval, takže ani nevíme jak u nás budou vypadat. Jinak ta všechna rajčata u nich vypadají tak, že je jim můžeme jen závidět. Pokud jde o hnojení tak jsem slyšel to co zde píše Zdenci, na jaře... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 6.1.2017 Obsahuje fotku
Já budu letos mimo jiné pěstovat dvě nové odrůdy cherry rajčat z Moravoseedu, Charmant F1 a Rubinka. Na Polním dnu v lednici se mně moc líbily a také, což je pro mne nejdůležitější, mně moc chutnaly.            ... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 4.1.2017 Obsahuje fotku
Já jsem měl Costoluto ze semen z Neoseedu a moc mně chutnalo. Semena mně došla a tak jsem koupil Costoluto Genovese od Nohel Garden a bylo to pro mne velké zklamání. Rajče bylo ploché oválné, plno záhybů na obvodě, samá slupka. Nelíbilo se mně ani na... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 4.1.2017
Teplo se šíří prouděním, sáláním a vedením. Vy v tom otevřeném skleníku máte v noci tak asi jen nějaké to proudění, vedení sklem což není až zas tak moc a sálání skoro nulové, protože tepelé vlny se od skla odráží zpět. Chtělo by to mít možnost... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika