Příspěvky uživatele - 173.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak vypěstovat krásné sazenice rajčat, 5.4.2017
Já až zas tak krásné sazenice nemám, ale zato jich mám hodně. Za tím severovýchodním oknem je jich sto padesát.            Vladimír
Paprika, Česká raná - znáte?, 4.4.2017
Nějak jsem pozapomněl, že tady bylo vlákno týkající se přímo papriky Česká raná. Už si nevzpomínám, ale semena jsem dostal asi od paní Kateřiny a loni jsem tuto odrůdu pěstoval. Chutnala mně. Ten popis na ni sedí. Ušetřil jsem dost semen a mám i... celý příspěvek >
Zima byla krutá?, 4.4.2017
Vždy jde pochopitelně o lokální stesky. Nikoho tady nezajímá jak je u souseda, každý píše o tom jaké prblémy má on. Já bych také chtěl aby u mne zapršelo, protože je strašné sucho. Ale když už tak dlouho nepršelo, tak by bylo lepší kdyby zapršelo až... celý příspěvek >
Pestovani paprik a rajcat na balonu, 31.3.2017
Jak velké máte ty nádoby a čím ta rajčata krmíte?            Vladimír
Rajčata 2017, 30.3.2017
To je jen odpověď na příspěvek (žádný sarkasmus), který zde na webu odezněl, kde bylo zhruba napsáno, že stačí vyset po dvacátém březnu a žádný velký rozdíl v ranosti nebude. Přesný text se mně nechce hledat, ale takhle si ten příspěvek pamatuji.... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 30.3.2017
Včera bylo u nás krásně teplo a slunečno. Původně jsem chtěl jít na zahradu, práce je tam po zimě plno. Ale nakonec jsem přijal pozvání na takovou malou exkurzi do Velké nad Veličkou a kousek za hranice na Slovensko. Vzornými hostitelkami byla paní... celý příspěvek >
Jak vypěstovat krásné sazenice rajčat, 30.3.2017
Klidně je zahrabte i s děložními lístky. Já dokonce při výsdbě zahrabu i spodní listy, nechce se mně je odštipovat (místo odlomení může být také vstuním místem nějaké infekcee z půdy). Jediná nevýhhoda je, že mně pak ze země v místech kde byl list... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 23.3.2017
Jestli dobře počtítám, tak máte jen pět hybridů F1. Od ostatních si odebíráte semena? Také mám hodně sazenic rajčat, v současné době odhadem dvě stě. Při přesazování jejich počet silně zredukuji, co nebudu potřebovat to vyhodím. Nic nikomu nebudu... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 23.3.2017
Jaké další odrůdy rajčat pěstujete? Těch tři sta sazenic je úžasné množství. Kde je máte?            Vladimír
Rajčata 2017, 22.3.2017 Obsahuje fotku
Vladimír
Rajčata 2017, 22.3.2017 Obsahuje fotku
Možná u Vás je to neskoro, ale u mne právě teď nastal ten správný čas. Myslím si, že není třeba až zas tak nutné tlačit na pilu. Sazenicím bylo doma dobře, povyrostly, v klidu jsem je otužil. Dnes má každá nasazené dvě až tři květenství. V pařeništi... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 21.3.2017
Jaro je tady.,,,, Ráno jsem šel na zahradu a zasadil tam do pařeniště prvních sedm sazenic rajčat. Jestli nebude zítra pršet tak ještě přidám dalších sedm.            Vladimír
Papriky pro 2017, 20.3.2017
Já bych doporučoval udělat nový výsev. Semínka nezasypávat, jen je dát na povrch. Kelímek nebo misku do které vyséváte překrýt kouskem skla nebo nějakého plastu aby se udržela nad substrátem vlhkost. Jakmile uvidíte klíčky, zasypat vrstvou jemného... celý příspěvek >
Jaká semena vybrat? Semo, NohelGarden, MoravoSeed, Nostalie či jiná?, 20.3.2017
. Existují výjimky u zásilek rostlin, které lze dovézt bez rostlinolékařského osvědčení, přestože dovozní rostlinolékařské kontrole běžně podléhají? Ano, zásilky, které jsou dováženy do limitu, kterým jsou specifikována malá množství rostlin nebo... celý příspěvek >
Jaká semena vybrat? Semo, NohelGarden, MoravoSeed, Nostalie či jiná?, 20.3.2017
Moravoseed šlechtí ve Svijanském Újezdě a SEMO ve Smržicích. Ale produkce semen se dělá jinde. Asi je to tam levnější už z důvodu nutnosti zachování ochraných vzdáleností a ceny práce. Dovážet semena z jiných zemí než jsou v Evropské unii je... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika