Příspěvky uživatele - 173.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2017, 4.5.2017
Ahoj. Jen bych chtěl na úvod připomnět, že teplo se šíří prouděním, vedením a sáláním. Sklo a polykarbonát jsou jediné dva materiály, které zabraňují tomu, aby teplo vyzařovalo (sálalo) mimo prostor skleníku ev. pařeniště. Únik tepla z pařeniště je... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 2.5.2017
Já jsem dnes osázel celý záhon rajčaty, většinou českými. Je to vlastně taková rozvětvená rodina se svým pradědečkem Stupickým polním raným. Chci si sám ověřit jejich rannost a také chuť, i když počítám s tím, že rozdíly v chuti budou asi minimální.... celý příspěvek >
Okopávání jahod, 2.5.2017
Co mne nejvíce otravovalo na jahodách, tak to bylo hned na jaře čištění od plevele a okopávání jahod (pro mne jedna z nejhorších prací). Půda byla udusaná a většinou suchá, tvrdá. Třetím rokem pěstuji na černé tkané folii a pohoda. Omlouvám se, že... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 2.5.2017
Tak to se mně líbí. Mělo by to fungovat. Ten kříž je zasazen přímo do kbelíku?            Vladimír
Jak na keříková rajčata?, 1.5.2017
Keříčková rajčata se nevyštipují, protože převážná část úrody je potom právě na těch výhonech, které vyrůstají jak vy píšete v paždích. Jinak není problém, hlavní výhon můžete vyvázat stejně jako tyčkové, ty zálistky až povyrostou potom také nějak... celý příspěvek >
Slimáci, 1.5.2017
Nejlépe 220 V. Když už, ať tam nic neleze.            Vladimír
Slimáci, 1.5.2017
Jen by mne zajímalo, na jakou délku vám to vystačí (délka plotu). Déšť to nijak neovlivní?  A co ti slimáci, co máte již na zahradě?            Vladimír
Slimáci, 1.5.2017
Já vám to neberu. Jen mně je divné, že si lidi stěžují na slimáky, když těch 160,- Kč za rok opravdu není až tak moc. Nehledě k tomu, že za rok nebo dva nebudou u vás slimáci přemnožení (100% účinnost) . Pokud jde o ty melouny a tuřín, tak to jsem... celý příspěvek >
Keříčkové rajče Šejk, 1.5.2017
Já také nemám dobré zkušenosti se Šejkem (u mne byl náchylný na nedostatečný přísun vápníku- hniloba květního konce). Ale to neznamená, že bez chemie ho nelze pěstovat. Je potřeba udělat preventivní opatření tak aby listy nebyly dlouhou dobu vlhké -... celý příspěvek >
Slimáci, 1.5.2017
Zatím nikdo nic jednoduchého na slimáky asi nevymyslel. Buďďto použít nějakou tu chemii, která je nekřesťansky drahá nebo je sbírat a nějakým způsobem likvidovat pokud to za vás nezvládnou běhaví ptáci. Já jsem nedávno četl zajímavý návod pro tu... celý příspěvek >
Semenaření, 28.4.2017
B udete někdo letos semenařit nějaká rajčata? Jaké odrůdy to budou? Já jsem loni dělal semena od cca 50-ti odrůd a už se mně to letos nechce znovu dělat. Je to dost práce. A tak teď se právě rozhoduji, které odrůdy budu nadále udržovat a pěstovat. Je... celý příspěvek >
Priesady balkónových paradajok - prosím o radu, 27.4.2017
Přísada rajčat v tom jistě poroste. Já bych e do toho zasadil, často oužívám co mám po ruce. Důležité je, aby v tom nebyly nějaké zbytky herbicdů, ale to se hned nepozná. Přeji Vám ať to s těmi sazenicemi dobře... celý příspěvek >
Roubování okurek 2017, 27.4.2017
Tak to je skvělé.            Vladimír
Priesady balkónových paradajok - prosím o radu, 27.4.2017
Teď je asi nejdůležitější s tím něco udělat. Když se tak dívám na ty fotky, tak na těch sazenicích o moc víc zdravých listů než čtyři není. Když k tomu přidám, ty listy, které už byly založené, ale miniaturní, kterých jste si ani nevšiml, tak by... celý příspěvek >
Priesady balkónových paradajok - prosím o radu, 26.4.2017
Asi herbicid v substrátu, urychleně přesadit do něčeho jiného.            Vladimír
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika