|
Příspěvky uživatele - 247.166
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčatový hokus pokus - průběh, 23.12.2017 Milane, hlavne, že sa vám to podarilo, ináč ja nechávam ešte aspoň týždeň na teple a svetle, pokým trocha nespevnejú, akurát im lahodím viac za ten čas prisvetliť. aby sa nevytiahli, pokým zvyšné nevyklíčia, teraz sa mi to stalo s 2... celý příspěvek > |  | Rajčatový hokus pokus - průběh, 22.12.2017 Milane, prajem veľa radosti z pestovania rajčiniek, vidno, že ich rozmaznávate, tak nech vám vaše Hokusy -pokusy prebiehajú podľa vašich predstáv a plánov. Eva T. |  |
|  | Rajčatový hokus pokus - průběh, 22.12.2017 Samozrejme, Vladimíre Petre, všetko závisí od podmienok na záhrade a zaužívaných zvykov preto je dobré že Milan to skúša viacerými spôsobmi, môj otec kedysi vysieval račiny priamo do sklenníka, slabé jedince vytriedil, prípadne tam ešte na redšie... celý příspěvek > |  | Rajčatový hokus pokus - průběh, 22.12.2017 Pane, Petre, ibaže táto metóda je dobrá pri siatí až v marci, s tým, že je už dosť svetla a môžete ich preniesť do sklenníka na otužovanie v apríli. takže ich na oknách nemáte veľmi dlho. Mimochodom, vaše foto je zo sklenníka. Aj moje sadenice z... celý příspěvek > |  | Rajčata 2018, 22.12.2017  Milane, ospravedlňujem sa, na tých 2 posledných fotkách boli len rajčinky z výsevu 30. 11., Štartky som vysievala až 2. 12., tak pridávam foro, aký je rozdiel medz ityčkovým Štart F1 a trpaslíkom Sleeping Lady (vysiatou 30.11.) Ešte pridávam foto... celý příspěvek > |  | Rajčatový hokus pokus - průběh, 21.12.2017 Milane, to sa mi páči, že sa nebojíte experimentovať. Inak to presadzovanie im neuškodí- podporí novú tvorbu koreňov a trocha zbrzdí vyťahovanie. Na presadzovanie už používam štandartný substrát namiešaný s preparenou zeminou zo záhrady, príp. aj... celý příspěvek > |  | Rajčata 2018, 21.12.2017 Z týchčo som už vysievala -Štartky, Tomatoberry, SugarGloss a Pink Charmer sú tyčkové-indeterminantné, Stupické skoré poľné a Cristal polodeterminantné, MagliaRosa kríčkové-determinantné a skorá Sleeping Lady je trpaslík- Dwarf- správa sa ako... celý příspěvek > |  | Rajčatový hokus pokus - průběh, 20.12.2017 Vladimíre, to máš semená zo svojeho vlaňajšieho pestovania, alebo ešte tie pôvodné? Možno ešte vyklíčia, niektoré druhy klíčia trocha oneskorene.
Eva T. |  | Rajčata 2018, 20.12.2017 Díky, Vladimíre, úplne mi stačí toto vysvetlenie a tiež po tom nemienim ďalej pátrať. Ibaže sa stávalo, že aj rajčiny kúpené v hypermarkete- najmä strednej veľkosti, nemali ani chuť, ani farbu ani trvanlivosť. Ale to je zrejme o... celý příspěvek > |  | Rajčata 2018, 19.12.2017 Vladimíre, veľmi pekne by som prosila laicky vysvetliť, čo znamená skratka LSL u rajčín, nemám naštudovanú genetiku šľachtenia, prípadne i ďalšie podobné skratky, akosi som sa o to doteraz nezaujímala. Eva T. |  |
|  | Rajčata 2018, 19.12.2017 Ja som Stupické skoré poľné vysadila po 6. rokoch (vonku som ho prestala pestovať) 2 korene do sklenníka(St. sklenníkové sa mi kedysi neosvedčilo) a bola som milo prekvapená. Ako prvé dozrievalo okolo 20 mája, dokonca nemalo ani žltý límec a hoci som... celý příspěvek > |  | Rajčata 2018, 19.12.2017 Díky, pane Ivane, máte zaujímavé príspevky aj ohľadom udržania čo najoptimálnejšej teploty v sklenníku. HarzfeuerF1 aj HildadresF1 som mala vlani v sklenníku Harzfeuer mi robil žltý límec, Štartky nie. Hildares rodil pekne, ale tá chuť ma neoslovila.... celý příspěvek > |  | Rajčata 2018, 19.12.2017 Vladimíre, prípadne ďalší nadšenci, aké máte skúsenosti s pestovaním skorých Taminy a Matiny? Hlavne čo sa týka ich skorosti v porovnaním so Stupickým skorým poľným, prípadne aj chuťové a vzhľadové, na nete som už o nich všeličo čítala, ale sama som... celý příspěvek > |  | Rajčata 2018, 18.12.2017 Vladimíre, to je aj môj sen, hoci som paradajky aj nasušila, čerstvé sú čerstvé. A tie z mojej záhrady mi tento rok už dochádzajú, takže k Vianociam už budem kupovať. Dúfam, že budúca sezóna bude dlhšia aj vďaka tým španielskym z Mallorky. Ako sa... celý příspěvek > |  | Rajčata 2018, 18.12.2017 Jani, som rada, že si sa tu objavila po dlhšom čase. Corazon F1 mienim aj ja naďalej pestovať, ale došli mi originál semená zakúpené od Vilmorin pred 3 rokmi na Agrokomplexe. A nechce sa mi už objednávať z internetových obchodov.Snáď bude niekde v... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|