|
Příspěvky uživatele - 19.88
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Přesazení rostliny do větší nádoby, 27.8.2017 A nevíte jestly pomerančovník by nezačal více růst nebo plodit? |  | Přesazení rostliny do větší nádoby, 27.8.2017 A nezačne rostlina více růst? |  |
|  | Přesazení rostliny do větší nádoby, 27.8.2017 Dobrý den, zajímalo by mě co se stane, když rostlinu přesadíto do dvakrát většího květináče, než co doposud měly, proč se to nedoporučuje, když ve volné přírodě mají rostliny místa na kořeny kolik chtějí? |  | Ceny těchto rostlin?, 25.8.2017 Můžete mi prosím říct jakou mají cenu tyto rostliny, popřípadě kde je sehnat?
Jakou cenu mají: Piper nigrum (pepřovník černý), Theobroma cacao (kakaovník pravý), Diospyros kaki (Tomel japonský), Melaleuca alternifolia T-tree |  | Usychání listů u cykasu, 25.8.2017 Já jsem ho koupil, když měl 12 listů |  | Usychání listů u cykasu, 25.8.2017 Dobrá, a mohu nějak docílit toho, aby kdyžtak listy vyrašil dřív? Mám se pokusit dát ho pod vrbu u rybníka, a nechat ho napospas živlů? Třeba se tak může spravit... |  | Jedle korejská v bytě?, 24.8.2017 A například jedle španělská by taky nepřežila celou zimu v bytě? |  | Klíčení palmy ze semen?, 24.8.2017 Dobrá, děkuji, semen mám víc než dost, tak se část pokusím vysét podle návodu na netu, a další část jen tak do hlíny |  | Klíčení palmy ze semen?, 24.8.2017 Nikde jsem nenašel podrobný návod |  | Usychání listů u cykasu, 24.8.2017 Já se jen bojím, že nové listy vyračí na zimu a uschnou |  |
|  | Jedle korejská v bytě?, 24.8.2017 Mohu se zeptat, jestly může být jedle korejská v bytě přes zimu? Popřípadě jestly mi nedoporučíte jiný druh jehličnanu na vánoční stromek? |  | Kokosová palma, 24.8.2017 Měl jsem ten samý problém, palma měla celý list hnědý, tak jsem ho odstřihl a palma zastavila růst, tak jsem ji dal k balkónu, kde svíti cca 12hod. deně a začal jsem ji pořádně rosit, teplota je tam stálá kolem 22°C a palma zača růst jako blázen. Ale... celý příspěvek > |  | 15-ti lety Cykas, 24.8.2017 Není to spálené od slunce,
|  | Klíčení palmy ze semen?, 24.8.2017 Dáte mi někdo nějaký návod na vyklíčení palmy ze semena, konkrétně se jedná o palmu konopnou, předem děkuji. |  | Usychání listů u cykasu, 24.8.2017 Mám ho na plném slunci, svítí tam 10 hodin deně, teplotam je kolem 25-30°C |  |
 |
|
|
|