|
Příspěvky uživatele - 8.80
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Podnož Mykoa, 21.11.2017 Copak, máte s MYKOA špatné zkušenosti?Martin |  | Co Vaše réva 2017, 21.11.2017  Keřík mám při stodole, pravokořenný, má prozatím velmi málo dřeva, tenký kmínek, to znamená málo zasobních látek, orientace na jihovýchod, cca po 13 hodině v létě slunce na keř již nesvítí. A některé hrozny byly schované pod listy.Bobule byly... celý příspěvek > |  |
|  | Co Vaše réva 2017, 20.11.2017  Letos mi prvně zarodila odrůda Pamjati Zacharovoj, má volnější hrozen, dostatečně velké bobule s velmi dobrou chutí, bobule jsou chruplavé s málo semeny.Hrozny vydržely pod sítí dlouho viset na keři.Jeví se mi že to bude zajímavá odrůda. Martin |  | Kanzi, 12.11.2017  Letošní Kanzi, mám stromek ještě ve školce, z nedostatku času jsem ani neprováděl postřiky fungicidy.Z chutí jablka jsem spokojen. Martin |  | Podpníka VVA-1 KRYMSK najnovsie skusenosti, 11.9.2017 Tak u mne se moc neujala, podrůstá, Toptaste na Krymsku letos vykopu, plody nedozrávají a všechny opadnou.Haganta se také chová na Krymsku divně.Mám obavu, zda tato podnož není náchylná na šárku kterou z odnoží dostane.Oproti Krymsku u mne slivoně na... celý příspěvek > |  | Podnož Mykoa, 11.9.2017 Dobrý den, chci se zeptat zda je dnes již více zkušeností s podnoží typu MY-KO-A.Mám pár na zahradě a zdá se mi, že samotné podnože mají dost bujné přírustky, rostou velmi zdravě.Tak zvažuji naroubování slivoní, popřípadě meruněk.Zajímalo by mne, jak... celý příspěvek > |  | Peničkova metóda zakoreňovania viniča, 19.5.2017 Dobrý den, koupil jsem dle Vaších rad obyčejný stavební keramzit(Liapor) o frakci 8-16 mm.V popisu u výrobce Liapor uvádějí, že ketamzit pro hydrokulturu je o něco těžší, asi o 70 kg na m3, pro množení to asi bude jedno.Letos jsem ještě pár řízků... celý příspěvek > |  | Sekačky Oleo-Mac, motory Emak, 30.4.2017 Dobrý den, chci si pořídit novou sekačku s pojezdem, váhám nad novými motory Emak OHV.. Zajímaly by mne zkušenosti uživatelů sekaček s těmito motory, v poslední době jich přibývá, jsou na sekačkách Oleo-Mac, tuším také na Dolmarech a jiných.Zda se... celý příspěvek > |  | Peničkova metóda zakoreňovania viniča, 29.4.2017 Dobrý den, mám dotaz k používanému keramzitu. Používáte speciální keramzit pro hydrokulturu nebo obyčejný stavební. A jakou velikost, 8-16mm?
Díky, Martin.
|  |
 |
|
|
|