Příspěvky uživatele - 33.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sklizeň 2017, 30.8.2017
Je to nadhera rad obdivuji krasne plody paprik      muzete napsat jak spracovavate papriky na protlak ja papriky cervene jenom zavaruji predem dekuji      vasek 5
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 30.8.2017
Dekuji za radu na podzim si ji koupim
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 29.8.2017
Kdyz jste odbornik na svestky co byste mi rekl na svestku Valor pochazim od Prerova
Jíst plody, pokud rostlina má nějakou nemoc?, 29.8.2017
Urcite bych nic neloupal    a jak to delate pri koupi zeleniny od sumermarketu kde je velke mnozstvi chemickych postriku  aby zelenina a ovoce vydrzela co nejdele pekna
Skleník ze dřeva, 29.8.2017
Lepsi sklenik dreveny nez zadny           ja mel dreveny skenik 25roku   nejvic trpi 30cm nad zemi proto ze se zaleva a voda zatika do drevene konstrukce aproto po delsim case zacal od spodu... celý příspěvek >
Benzinová sekačka neseká dobře, 29.8.2017
Jste puntickar vemte rucni nužky a ty dve stebelka ustrihnete   a metr aby nebylo jedno steblo vetsi jak to druhe
Papriky pro 2017, 28.8.2017 Obsahuje fotku
Paprika SASKIA váha 6 ks 1,92 kg.
Sázení brambor po staronovém způsobu, 28.8.2017
Taky jsem moc zvedavy na ty fotky   moc se tesim
Lilie zlatohlavek presazeni, 27.8.2017
Zadne zazimovani nasadit co nejdriv
Kopr, 26.8.2017
Muzete to nejak upresnit ja vtom nevidim zadny rozdil jaro nebo podzim aroma to bude podle me porad stejne
Dostala moja marhuľa apoplexiu - mŕtvicu?, 25.8.2017
Butte rad ze jste to nedostal vy na podzim nasadte novou odolnejsi zivot je kratky jak u lidi tak u ovocnych stromu
Používáte drtič?, 25.8.2017
Je to jasne drtic je do kompostu valcovy je stepkonac na palivo   ale hajousky musi byt osekane u kazdeho jak sirky jinak to stroj nevezme i kdyby byl ze zlata
Používáte drtič?, 25.8.2017
To jo jestli taky rozdrti halousky rozvetvene a to dost rozvetvene nebo to musite osekat jak sirku
Sázení brambor po staronovém způsobu, 25.8.2017
Velice me to zajima pred 5 rokama jsem to taky zkousel   bez uspechu    nasedil jsem tak jak vy posekanou travu do ni nasadil naklicene brambory zaleval po 14 dnech porad nic zadny naznak kericku tak jsem to rozhrnul myslel... celý příspěvek >
Papriky pro 2017, 24.8.2017 Obsahuje fotku
Paprika skleníková SASKIA.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika