|
Příspěvky uživatele - 54.241
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kruh - vaše zkušenosti?, 14.9.2016 Kruh - vaše zkušenosti?
Jen ty nejlepší Ale já, pravda, nakupoval pouze prostokořenné ovocnany, které jinde nebyly k mání... |  | Bylinný destilát doma, rychle a levně, 30.8.2016 No, pokud vás uspokojil destilát z kupovaného, tedy stabilizovaného vína, pak se můžete těšit, že už to moc horší nebude... |  |
|  | Rychlerostoucí strom s velkou korunou, 29.8.2016 Také mě napadla již zmiňovaná katalpa - kolem Kojetína se jí daří. Dvoumetrová přijde asi na 1000,- Dobrá volba je i ořešák...
Japonský topol k zastínění bych použíl jako "meziplodinu" JP dospívá prý v 9. roce. Než jsem nařízkoval plantáž JT,... celý příspěvek > |  | Sušička ovoce a zeliny na tuhá paliva, 23.8.2016  No, tak jsem si postavil "sušárničku" Ještě dodělat dlažbu, obklady a eletriku... Ale navzdor očekávání FUNGUJE |  | Venkovní ibišky, 18.8.2016 Máme fialový ibišek... Před pár lety jsem prěsadil 3 semenáčky... Poprve vykvetly loni - fialově... Letos kvetou bíle Lze nějak vysvětlit tento zázrak??? |  | Jak nadrtit listí a slabé větvičky?, 21.7.2016 Při pravidelné údržbě zapěstovaného živého plotu není potřeba nic drtit |  | Vyběr vl. ořechu do 560 m.n.m, 14.6.2016 Něco na tom Marsu je (kromě Marťanů, že) Mám třetím rokem po výsadbě 7x MARS, 5x LAKE, 5x SEIFERDORFSKÝ. Letos z jara s výjimkou Marsu, který nebyl narašený, vše pomrzlo. No, ale teď už ho svými půlmetrovými přírustky dohnaly. Ale avšak oříšek letos... celý příspěvek > |  | Destilacni pristroj z aukra, 6.6.2016 Ta pachuť má asi původ v použité surovině (stabilizované víno). Z vlastního kvasu by to mělo být chutnější. |  | Vaše skúsenosti - orech Lake alebo Mars, 30.4.2016 2014 jsem vysadil 5x Seiferdorfský, 5x Lake, 7x Mars
2015 jsem sklidil ze Seiferdorfských 10 ořechů
2016 Seiferdorfský, Lake pomrzly, Mars vydržel, protože zatím nevyrašil. |  | Pilatka švestková, 13.4.2016 Dobrý den
Také si rád přečtu případné rady...
Mně známý poradil k postřiku CALYPSO a prý aplikovat při odkvétání. Doslova pravil: "Až je pod stromem bílo". Mám 9 odrůd, tak jsem zvědav zda budou odkvétat všechny najednou, nebo jestli budu s... celý příspěvek > |  |
|  | Založení švestkového sadu - vhodné odrůdy pro sušení, 30.3.2016 Na Veliký pátek jsem čirou náhodou tady narazil, dost možná, na poklad. Včera jsem kopl do vrtule a dovlíkl z Lipníku 6 kousků (víc stromků už na pozemek nenacpu). No, za pár let ochutnáme, zda je to fakt zázrak jak proklamuje prodejce, či jen šmuk z... celý příspěvek > |  | Zahradni traktor - vertikutace, 16.3.2016 Asi budou stačit 2 hroty... Kdysi se mi nad nůž dostal cihlový kvantlík a už značně opotřebovaný nůž se na jednom konci ohnul skoro o 90° směrem dolů k zemi. Než jsem si toho všiml, tak jsem pár metrů pozemku mezi stromy krásně odplevelil. V zemi... celý příspěvek > |  | Trnkovica (trnka obecna), 16.3.2016  Z trnek dělám cosi jako likér, ale bez jakýchkoli přidavků (cukr, med, koření) i tak je vlastním cukrem příjemně nasládlý. Plody zaleju špiritusem a po pár měsících sliju a doředím podle chuti asi na 40%. Jaké si to udělám, takové to mám a ač to není... celý příspěvek > |  | Jak hluboký výkop, 15.3.2016 No, hlavně nepodcenit drenážní vrstvu pod "kobercem", bo jináč vám po pár zimách tento popraská... |  | Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 9.3.2016 Já stříkal dnes dopoledne už podruhé (Kuprikol + JAR)... Sázka na bezdeštnost mi, zdá se, vyšla |  |
 |
|
|
|