Příspěvky uživatele - 72.238

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za plevel a jak ho zničit?, 28.9.2017
Aha tak děkuju. Motyčkazin, to je dobrý, to si budu pamatovat.
Co je to za plevel a jak ho zničit?, 18.9.2017
Dějuji za návod k likvidaci tohoto plevele. Jsem v tom asi začátečník. Co je prosím šintovačka a motyčkazín? A týká se ten příspěvek rdesna nebo laskavce? Děkuji.
Co je to za plevel a jak ho zničit?, 15.9.2017
Možná.
Co je to za plevel a jak ho zničit?, 9.9.2017 Obsahuje fotku
Neznáte ještě někdo toto? To se taky hrozně rychle šíří a když se to včas neposeká, je schopno to vyrůst strašně rychle do celkem velké výšky jako tady na obrázku. Má to dlougý hluboký kořen a jde to docela dobře vytrhávat.
Co je to za plevel a jak ho zničit?, 9.9.2017
Tak teď po asi dvou tejdnech vidim, že to začíná účinkovat. Už je to takové jako žluté a někde i červené a vypadá to, že bude za chvilku po rdesnu...
Co je to za plevel a jak ho zničit?, 28.8.2017
Jé, to je hezký. My máme tři morčata a taky to žerou. Ale stejně se to rozlezlo po trávníku. Včera jsem na to zkusil Banvel 480, tak uvidim, co to udělá.
Co je to za plevel a jak ho zničit?, 26.8.2017
Díky moc. Jo, to bude ono. Rdesno ptačí. Tak teď když už vim, co to je, tak s ním můžu zatočit :).
Co je to za plevel a jak ho zničit?, 26.8.2017 Obsahuje fotku
Prosím mohl by mi někdo poradit, co je to za plevel a jak ho zničit? Je to taková plazivá rostlina, vystřeluje výhonky cca 30 cm na všechny strany, má celkem pevný kořen a jde těžko vytrhnout. Jedině hned po dešti se dá vyrvat i z kořenem, jinak se... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika