Příspěvky uživatele - 137.37

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rakytník řešetlákový, 16.5.2008
Jinak pozor na keříky "rakytníku" v Praze, vypadají nachlup stejně, ty bobulky, ale je to něco jiného, teď jsem zapomněla... ozdobného.
Rakytník řešetlákový, 16.5.2008
 třo koncová očka pryč, jako angrešt. Jak moc to poslouží, kdo ví... Ale můj rakytník s rakytnicí se tváří souhlasně. F.T.
Chcete koupit rakytník, 16.5.2008
Zpracování plodů ke konzumaci? Jde to a dobře. Skvělá je marmeláda, tedy trochu neobvyklé chuti. Je tam šíleně vitamínu C (víc než v citronu) a další prospěšnosti - třeba tokoferoly, karoten, lutein, K-vitamin... Latinský název rakytníku obsahuje... celý příspěvek >
popol z dreva, hnojenie?, 16.5.2008
Liší se nějak složení popelu ze dřeva od popela ze smrkových šišek? F.T.
Peruánský narcis, 16.5.2008
neboli Hemerocallis narcissiflora anebo Ismene. Patří do čeledi amarylkovitých nebo liliovitých, rostlina je 50cm vysoká, kvete bíle v červenci a srpnu. PH půdy má být 6,5, propustná, poloha = slunce až malé přistínění.  Je původem ze severu... celý příspěvek >
levandule - do čeho zasadit, 15.5.2008
Levandule nechce nijak zvlášť na živiny bohatou půdu, ale hlinitopísčitou. Já pěstuji levanduli na náplavu s navezenou hlínou z kopřiv asi v 15ch vrstvě. Pod ní jsou kořeny břízy, takže většinou sucho, což levandulim nevadí. Vadí jenom nedostatek... celý příspěvek >
pivoňka - mravenci, 15.5.2008
Malé černé mravence lezoucí po poupatech mojí staromódní 45leté (!!!, na 1 místě!), jsem ostřížím zrakem sledovala také. Jestli do něčeho nekoušou. Snad jich je jenom hodně, takže se rozlézají... Zajímalo by mne, jestli se na místa ravenišťátek v... celý příspěvek >
Kejklířka - může být pouze ve stínu?, 14.5.2008
Mám žlutou kejklířku ve stinném truhlíku a kvete jako divá. Zdá se mi, že nemá ráda sucho. F.T.
Poraďte popínavku na pletivo co mohu ještě nasít, 14.5.2008
A jemná decentní letnička (nebo i trvalka) je hrachor vonný. Pestrobarevný. A potom taková potvůrka s fialovými květy velepěknými, co mi v polostínu ne a nešla. Tahle rostlina je delší než 2 metry a má na závěr lusky.
Poraďte popínavku na pletivo co mohu ještě nasít, 14.5.2008
Taktéž se přimlouvám za fazol pnoucí. Jako nenáročnou letničku na zkoušku, i ty visící lusky jsou potom zajímavé. Doroste ale více než 2 metry, spíš 3, tedy v polostínu. Sklidila jsem velkou úrodu fazolí-semen. F.T.
co je to za strom?, 13.5.2008
Napadá mne, jestli neplundrujeme zase planetu??  Co když jste přivezli další "bolševník"? Držte ten strom v hrnci... F.T.
Jakou trvalku vysokou cca 50 cm zvolit na plné slunce?, 13.5.2008
Rudbeckie jste nikdo nejmenoval? Pročpak? Různé hvozíky taky- to ale je spíš dvouletka, i když - daří-li se... Z hlíznatých kosatce, různé barvy... F.T.
Kůrový mulč, 13.5.2008
Já jinou kůru než přímo z lesa od dřevařů na mulč nepoužívám. Dokonce ji nechávám ve větších kusech, takže je dlouho napovrchu a vrstva není vysoká - 2 až 3 kůry na sobě a plní podle mne účel jako drcená ve vysoké vrstvě. Nedávám ji až těsně k... celý příspěvek >
Jak na chodníky?, 12.5.2008
...slévanou z brambor. Já rovněž, zejména cílím na kopřivy. F.T.
Housenky v trávě, 12.5.2008
Pídila bych se po tom, co ty ponravy baští. Třeba jen něco zetlelého, třeba ani nevadí. Třeba máte larvy vzácného brouka místo žížal...  Na chemické hubení bych se nevrhala bez řádného rozmyslu... ŽP dostává zabrat. F.T.
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika